Kuşadası Belediyesi ‘BATUMOBA’ya katıldı Kuşadası Belediyesi ‘BATUMOBA’ya katıldı

Yurtcan yayınlandığı mesajda şu ifadelere yer verdi; “ 31 Mart’ta gerçekleştirilen Mahalli yerel seçiminde Aydın ilinde 17 ilçe arasında ana muhalefet konumunda olan Kuşadası İYİ Parti teşkilatının her kademesinde canla başla çalışan partililerimize, göstermiş oldukları özverili ve gayretli çalışmalarından dolayı teşekkür etmek istiyorum. Ayrıca 31 Mart seçimlerinde oyunu bizden yana kullanan, 5 yıl süre ile Meclis Üyeliği görevini üstlenmem için oy veren tüm hemşerilerime, ilçe başkanım başta olmak üzere, partimizin her kademesinde canla başla çalışan partililerim ile başkanlarım Özer Kayalı ile Behçet Alp'e canı gönülden teşekkür ediyorum. Beni ve partimi destekleyen, desteklemeyen, tüm Kuşadası halkını sevgi ve saygılarımı gönderiyorum.

Iyi Parti Meclis Uyesi Eda Yurtcan Secmene Tesekkur Etti 461051 387D0F4A257816A592F6Edab71Aceb93

KUŞADASI’NA YAKIŞIR OLGUNLUKTA BİR SEÇİM SÜRECİ YAŞADIK

31 Mart seçimlerine İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Behçet Alp'in listesinde yer alarak girdik. Hareketli bir propaganda süreci yaşadıktan sonra, sonuçları tartışmalı olsa da Kuşadası'na yakışır olgunlukta bir seçim süreci yaşadık. 31 Mart seçim sonuçları bize bir şey gösterdi. Bu şehrin gençleri, kadınları, umuda hasretmiş. Halkımızdan aldığımız 26 bin 209 oy İYİ Parti Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Özer Kayalı, Belediye Başkan Adayımız Behçet Alp ve meclis üyeliğine aday arkadaşlarımızla Kuşadası'na, insanına, gencine, kadınına, turizmcisine umut olduğunu gösterdi. Bize verilen oyların omuzlarımıza yüklediği sorumluluğun farkındayız. Üstlendiğimiz görevi bu sorumlulukla yürüteceğimizden ve seçim sürecinde verdiğimiz sözleri tutacağımızdan, görev yaptığımız sürece Kuşadası'na sahip çıkacağımızdan kuşkunuz olmasın.

KUŞADALI VATANDAŞLARIMIZLA İÇİÇE OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Bundan sonra Kuşadalı vatandaşlarımızla iç içe olmaya devam edeceğiz. Bize verilen muhalefetlik göreviyle Kuşadası Belediyesi’nin yapacağı hizmetleri yakından takip ederek, olumlu yapılan hizmetleri takdir edeceğiz, olumsuz olan yönlerini de eleştireceğiz “ diyerek “ Ramazan Bayramı'nı kutlamanın sevinci içinde kalplerimizdeki sevgi ve saygı bağları daha da güçlensin, toplumumuzu daha da birleştirsin. Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan Bayramı'nızı en içten dileklerimle kutlar, bu mübarek günlerin huzur, mutluluk, sağlık ve bereket getirmesini dilerim “ dedi.

Editör: Cemre UZUN