Başkan Kaya’nın öncülüğünde 140 bin metrekare yol yenileme çalışması ile ilçe tarihinin en büyük yol yatırımın yapıldığı İncirliova’da, İncirliova Belediyesi’nce yol yenileme çalışmalarına Cumhuriyet Mahallesi’nde devam edildi. Başkan Kaya Cumhuriyet Mahallesi'nde devam eden yol çalışmasını yerinde inceledi. Vatandaşlarla bir araya gelip, sohbet de eden Başkan Kaya, vatandaşların görüş, öneri ve taleplerini dinledi.

ESTETİK, GÜVENLİ VE KONFORLU YOLLAR

Başkan Kaya ilçede devam eden yol yenileme çalışmalarına ilişkin yaptığı açıklamada, “Geçtiğimiz 5 yıllık hizmet dönemimizde, 140 bin metrekare yol yapımı ile gerçekleştirdiğimiz ilçe tarihinin en büyük yol yatırımını, ikinci hizmet dönemimizde de sürdürüyoruz. Cumhuriyet Mahallemizde yol yenileme, bakım onarım ve desenli parke taşı döşeme çalışmalarına devam ediyoruz. Merkez-kırsal ayrımı yapmaksızın İncirliova’mızda sorumluluk alanlarımız dahilinde olan tüm yollarımızın, ilçemize yakışır estetikte, vatandaşlarımızın güvenli ve konforlu bir şekilde ulaşım sağlayacağı modern yollar olması için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

‘Kaya Premium’ yeni yerinde hizmete açıldı! İncirliova’nın yeni gözdesi olacak... ‘Kaya Premium’ yeni yerinde hizmete açıldı! İncirliova’nın yeni gözdesi olacak...

Incirliovada Yollar Yenilenmeye Devam Ediyor E5F1Dbe4C3E99824201Cf721F3262Edc

BOZULAN YOLLAR ÜCRETSİZ ONARILIYOR 

Yol yenileme çalışmalarının yanı sıra ilçede farklı nedenlerle bozulan yolların tamiratı için belediye ekiplerinin çalışmalarına devam ettiğini belirten Başkan Kaya, “İlçemizde doğal gaz kullanımını günden güne artıyor. Yeni doğal gaz bağlantılarının yapıldığı sokak ve caddelerde bozulan yollarımızın tamiratları için de ekiplerimiz, ilçemizin dört bir yanında onarım çalışmalarına devam ediyor. Birçok belediyenin ücretli bir şekilde gerçekleştirdiği onarım işlemlerini belediye olarak büyük bir fedakarlık yaparak, ücretsiz bir biçimde yapıyor ve vatandaşlarımızı büyük bir mali yükten de kurtarmış oluyoruz.” dedi.

Incirliovada Yollar Yenilenmeye Devam Ediyor 848C7Fc3D414Dc11Efa5Ed41F33Fa1Fb

Incirliovada Yollar Yenilenmeye Devam Ediyor Ce76078136E31744Bd56E0D791B0B848

Incirliovada Yollar Yenilenmeye Devam Ediyor 20E8652D0B512065B76419Bf20D4Cb3E

Kaynak: HABER MERKEZİ