Play-Off Grubu alev aldı! 3 takımın da şansı var... Play-Off Grubu alev aldı! 3 takımın da şansı var...
Oyuncularına, eski oyuncularının formalarını bantlayarak giydiren İncirliova Belediyespor, Bölgesel Amatör Lig’de Aydın ve İncirliova’nın imajını zedelerken, yeni forma almayarak ise aklınca tasarruf etti.Bölgesel Amatör Lig (BAL) 5. Grup’un 17’inci haftasında İncirliova Belediyespor, evinde Sivaslı Belediyespor’u ağırladı.

İncirilova Ahmet Yaşar Kocabıyık Stadı’nda oynanan maçta ev sahibi ekip, grubun son sırasına demirleyen zayıf rakibini 4-1 mağlup etti.

Az sayıda taraftarın izlediği maçta Aydın temsilcisi, sahaya beyaz rengin ağırlıkta olduğu formayla çıktı.incirliova-itibardan-tasarruf-etti-448795-3ac67fda18dce00b57dfc768e6dd27b6.jpgSİYAH ŞERİTLER GÖZE ÇARPTI

İncirliova Belediyesporlu oyuncuların formalarının sırt bölgesinde yer alan siyah şeritler ise göze çarptı. Göze hoş gözükmeyen siyah şeritlerin ise kısa sürede bant olduğu anlaşıldı. Kulübün sahaya çıkan ilk 11 oyuncularına, devre arasında takımdan ayrılan oyuncuların formalarını giydirdiği, eski formalarda yer alan isimlerin üzerini de bantla kapattığı ortaya çıktı. BAL’da Aydın’ı temsil eden üç takımdan birisi olan İncirliova Belediyespor, kötü görüntüsüyle dikkat çeken bantlı formalarıyla imajını zedelerken, yeni forma almayarak ise aklınca tasarruf etti. Yaptığı forma hamlesi ile İncirliova temsilcisi, şaşkınlık yarattı.incirliova-itibardan-tasarruf-etti-448795-f2ddc5a460d4efe9fcc1a9120539dee8.jpgİSRAF ÖNLENDİ

Öte yandan sezon başında, milyonlarca lira harcanarak oluşturulan İncirliova Belediyespor takımı, sezon ortasında neredeyse tamamen dağılırken, transfer edilen yeni oyuncularla da sil baştan kuruldu. Takımdan ayrılan oyuncuların formaları ise kullanılmaya devam edilerek, israfın önüne geçildi.