Yerel seçimlere sayılı saatler kala tüm Türkiye’de olduğu gibi Aydın’da seçim heyecanı tüm ili sardı. Adaylar son çalışmalarını tamamlarken, halk yarın sandığa gitmek için geri sayıma başladı.

Son olarak yerel seçimin en heyecanlı ve en çekişmeli geçen noktalarından biri olan Bozdoğan’da, CHP’li Mustafa Galip Özel seçmenle son kez buluştu. İlçe halkını Bozdoğan Meydanı’na davet eden Özel’e vatandaş tepkisiz kalmayarak alanı doldurup taşırdı.

CHP’li Özel’in miting havasındaki halk buluşmasına CHP Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, CHP Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçi, Bozdoğan CHP İlçe Yönetimi eşlik etti.

Ilk Gun Ki Destek Son Gun De Vardi Bozdogan Meydani Ozel Sevdalilariyla Doldu Tasti 458183 B31Cc43A3A6844C112B1F1C086Bf3461

“HİZMET ETTİRMESİNİ ÖĞRETTİK”

Yerel seçim ateşinin ilk yandığı andan beri çalışmaları ile mevcut belediye başkanı Ufuk Altıntaş’a bir çok projeyi tamamlattıklarını dile getiren Mustafa Galip Özel, “Biz burada böyle toplandık ya, köy köy gezdik. Kaç günden beri mücadele ediyoruz, ne için Bozdoğan için. Ne için, unutulan bir Bozdoğan için, bizlere sırt çevirdikleri için. Bugün Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem hanımla beraber yeni bir başlangıç günü, tüm memlekete hayırlı olsun. Taş üstüne taş döşemeyi öğrettik arkadaşlar hep beraber öğrettik. 2 yıldan beri bitti dedikleri olimpik yarı yüzme havuzunu seçime 1 gün kala açtırdık arkadaşlar, bu sizin gücünüzle açıldı. En önemlisi şehitlerimize saygı duyulmasını öğrettik. O unutulan 55 mahalleye bir buçuk ayda hatırlandı. 4 yıldan beri yapmadığı hizmeti yapmaya çalışıyor. Ne diyordu paramız yok diyordu, belediyeyi borçlu aldık diyordu, o belediyeyi bu kadar borç yapmışlar diyordu. Buradan soruyorum kendisine aynı belediyeyi sen borcuyla devraldın. O listeye yazdın salladın aşağıya, ee sonra ne yaptın? O gün bulamadıkları paraları şimdi siz oy vermeyeceğiz deyince, Altıntaş mahallesi dahil bunun içine bir günde 20 kamyon taş döktüler. Ne için? Altıntaş oy yok size dedi, bunun için. Ben şimdi buradan soruyorum geri kalan 54 mahallenin hakkı nerede ?” ifadelerine yer verdi.

Ilk Gun Ki Destek Son Gun De Vardi Bozdogan Meydani Ozel Sevdalilariyla Doldu Tasti 458183 9014F1C8Bf06Bf9Ae679646C9723D394

HİÇBİR İŞÇİ ÇIKARILMAYACAK

Bozdoğanlıların içinin rahat olmasını söyleyen Özel, hiçbir belediye işçisinin işten çıkarılmayacağının sözünü vererek “Hayatta en zor şey parasız ve işsiz kalmaktır, bizim hiçbir işçiyle öyle bir sorunumuz olmayacak. Ben bu mikrofondan söz veriyorum, çünkü bu mikrofon namustur arkadaşlar. Bizim için çalışanlara, alın teri dökenlere böyle bir şey yapmak büyük haksızlık olur. Buradan belediyede çalışan tüm kardeşlerime söz veriyorum, hangi siyasi görüşten olursa olsun, alın teri önemli. Buradan söz veriyoruz bütün işçilerimize onların bizim için sahada çalışan insanlar onlar bunu hak etmiyor, o yüzden bir kere daha söylüyorum o işçilere zorla oy kullanacaksınız diyenlere buradan sesleniyorum onlar benim kardeşim ben onlarla beraberim.” dedi.

Ilk Gun Ki Destek Son Gun De Vardi Bozdogan Meydani Ozel Sevdalilariyla Doldu Tasti 458183 82950Ab6Ce6902648A97F28B2A8Bd7E7

“ÖZEL’İN SEÇİM MİTİNGİ DEĞİL MAZBATA TÖRENİ”

Bozdoğan’da adaylarını yalnız bırakmayan CHP Aydın Milletvekili Bülent Tezcan da Galip Özel için son kez istedi. Gerçekleşen buluşmayı mazbata törenine benzeten Tezcan, memnuniyetini dile getirerek “Bozdoğan bu ne güzel ne büyük bir karşılama, yüreğinize emeğinize sağlık. Sevgili Bozdoğanlı hemşehrilerimiz görüyorum ki düğünümüz var, bayramımız var. Bu bayram sandık bayramı İnşallah. Bu mübarek ramazan günü yarın sandığa gideceğiz. Bundan sonra konuşmalar bitecek, propagandalar bitecek. Yarın sandığa gidecekseniz hem büyükşehir belediye başkanlığında hem Bozdoğan belediye başkanlığında hem de Bozdoğan belediye meclis üyeliğinde ayrıca mahallelerinizdeki muhtarlıklarında oy kullanacaksınız. Büyükşehir başkan adaylığında Özlem Çerçioğlu Bozdoğan belediye başkanlığında biraz önce zevkle dinlediğimiz değerli kardeşimiz Galip Özel’e ve Bozdoğan belediye meclis üyeliğinde onun ekibi CHP listesine şimdiden desteği vermişsiniz, mazbatayı hazırlamışsınız hayırlı olsun. Bu bir seçim mitingi olmaktan çıkmış, duyun ey yürekleri gönülleri nasır bağlamış olanlar duyun. Ey Bozdoğan esnafının sesini bugüne kadar duymayanlar duyun, ey Bozdoğan’da vatandaşın kadının erkeğin yaşlının gencinin sesini duymayanlar duyun, ey Bozdoğan’da çiftçinin üreticinin sesini duymayanlar duyun. 5 sene önce ilk geldikleri gün işçinin emeklinin ekmeği ile oynamak olanlar duyun duyun, duyun. Bu Bozdoğan’da Galip Özel’in seçim mitingi değil, bu Galip Özel’in mazbata töreni mazbata. Hayırlı olsun başkanım.” Şeklinde konuştu.

Ilk Gun Ki Destek Son Gun De Vardi Bozdogan Meydani Ozel Sevdalilariyla Doldu Tasti 458183 78Bf8C0Ee9B9A67F17E9Cc960A326399

Muhabir: M.NAZLI ALTINAYAR