Spor

Hayri Usta, spor ve sporcunun yanında

Aydın’da damak tadına güvenenlerin ve sofrasında eşsiz tatlar görmek isteyenlerin adresi olan Hayri Usta Lokantası’nın işletme sahibi Hayrettin Dincil, amatör spor kulüplerinden Kadıköyspor’a sponsor oldu. Takımın antrenmanını ziyaret ederek başarı dileyen Dincil’e Kadıköyspor Kulüp Başkanı Zeki Mendi tarafından kulüp atkısı hediye edildi.

Abone Ol

“ÇOCUKLARIMIZ VE GENÇLERİMİZİN SPOR YAPMALARI ÇOK ÖNEMLİ”


Takımın akşam saatlerinde Adnan Menderes Stadyumu 1 No’lu Saha’daki antrenmanı ziyaret eden Dincil, Kulüp Başkanı Zeki Mendi ve Başkan Yardımcısı Levent Katılmış tarafından karşılandı. Antrenör Fehmi Mumcuoğlu ve oyuncuları başarı dileyen Dincil, “Aydın’da gençlerimiz ve çocuklarımızın spor yapmalarını oldukça önemsiyorum. Bu anlamda çocuklarımıza ve gençlerimize destek olmak için spor yöneticiliği yaptım. Bundan sonra da spor kulüplerimize ve sporcu kardeşlerime destek olmaya devam edeceğim. Tüm kulüplere sağlıklı ve başarılı dolu bir sezon diliyorum.” dedi. Desteklerinden dolayı Dincil’e teşekkür eden Başkan Mendi, “Hayrettin Dincil, her zaman bizim yanımızda oldu. Altı yıldır kulübümüze destek oluyor. Hakkını ödeyemeyiz.” diye konuştu.
Başkan Mendi, Dincil’e kulüp atkısı hediye ederek desteklerinden dolayı teşekkür etti. Öte yandan ilk haftada Işıklı Demirspor’u 2-0’lık sonuçla mağlup ederek lige üç puanla başlayan Kadıköyspor, bu hafta ise Yılmazspor ile karşılaşacak.