“Halkın sesi için aday adayıyım”
2024 Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerde MHP’den Didim Belediye meclis üyesi aday adayı olan Naci Saygın “Davamız ve partimizin neferi olarak bu göreve talip olduk. Mecliste, halkımızın sesi olmak için bu yola çıktık.”dedi.
ÖZGEÇMİŞ:
01 Ocak 1979 Muş doğumluyum ilkokulu Muş’ta okudu ( 30.03.2021 Açık öğretim ortaokul mezunuyum) 1988 yılında itibaren ailemle Aydın İncirliova’da ikamet etmeye başladım . 1992 tarihi itibariyle Didim’de inşaat işlerinde iş hayatıma başlayıp 2009 yılından Eşimle birlikte kurmuş olduğumuz DİDİM ÖZ SAYGIN İNŞAAT MOB. AKAR.T OTO. TARIM VE HAYV. SPOR FAALYETLERİ SAN. Ve TİC. LTD. ŞTİ. Müdürlüğünü yapmaktayım. 5 Kız ve 1 erkek çocuk babasıyım
11 yaşımdan beri Ülkü ocaklarından aldığım ilim ve Ocak terbiyesiyle 2010 yılı itibariyle Didim Milliyetçi Hareket Partisine resmî üyelik başvurumu yaptım. 07 Şubat 2018 ile 09 Nisan 2018 İyi Parti yönetim kurulu Üyeliği, 2020. AK Parti Didim ilçe teşkilatının 7. Olağan kongresinden sonra ilçe başkan yardımcılığı ve ekonomi işleri başkanlığı görevi üstlendim. 08 Aralık 2021’de yuvana dön çağrısı sonrasında ilçe başkanı Fikret Alkaya onure edişiyle onurum olan partime tekrar geri döndüm. Sivil toplum kuruluşlarımızdan ise 2014/2017 Didim Galatasaray Futbol okulları işletmeciliği 2015 İtibariyle Didim Galatasaray Taraftar derneğinde 2015 yılı DİDİM halkoyunları gençlik ve spor kulübü derneği, 2015 Didim merkez avcılar kulübünde ve 2009 Didim Ticaret Odasında aktif üyeliklerim bulunmaktadır.
Bunlar da ilginizi çekebilir