Uyuşturucu madde ticareti yapan kişi ve organizasyonlara yönelik yapılan operasyonel çalışmalarda elde edilen bilgiler titizlikle değerlendiriliyor.
Yapılan çalışmalarda durumundan şüphelenilen bir kişi Değirmendere Mahallesinde durduruldu. Yapılan GBT sorgulamasında Y.Ö. olduğu tespit edilirken yapılan üst aramasında 13 gr kristal olarak tabir edilen metamfetamin uyuşturucu madde ile 8 adet fişek ele geçirildi. Arabasında yapılan aramada 5 adet sikke bulundu. Bunun üzerine çalışma daha da derinleştirildi ve Y. Ö'nün İkiceşmelik Mahallesinde bulunan evine operasyon düzenlendi. Evde yapılan aramalarda evin banyosunun asma tavanına zulalanmış vaziyette; 763.85 gram kristal olarak tabir edilen metamfetamin uyuşturucu madde, 114.20 gram kokain uyuşturucu madde, 0.1 gram esrar maddesi, 1 Adet hassas terazi ile av tüfeği, 44 Adet değişik çaplarda fişek, 4 Adet cep telefonu ele geçirildi.
Y.Ö. ile evde bulunan E.S. ismindeki kadın gözaltına alınarak adli makamlara sevk edilmek üzere gerekli yasal işlemler için Emniyete götürüldüler.