Misli.com 3. Lig 2. Grup’ta zirve mücadelesi veren Nazilli Belediyespor’da Darıca Gençlerbirliği karşısında alınan galibiyetin mutluluğu yaşanıyor. Rakibini ikinci yarıda bulduğu tek golle mağlup ederek 5 haftalık galibiyet hasretine de son veren Naz-Naz’da Teknik Direktör Mesut Toros, karşılaşmayı değerlendirdi.

“OYUNCULARIMIZ ÇOK İYİ OYNADI”

Kazandıkları için mutlu olduklarını belirten Toros, “Maçın başlama düdüğünden son dakikaya kadar oyuncularım çok iyi savaştılar. Bu mücadelelerinden dolayı oyuncularımı kutluyorum. Oyunu çok iyi forse ettik. Kontrollü oynadık. Rakibin ikinci bölgede pas yapmasına izin vermedik. Rakibin oyun sistemi sezon başından beri aynı. Çok fazla kapanıyorlar. Biz de kontrollü oyun ile birlikte hızlı hücumlarla da ilk yarıda pozisyonlar da bulduk, değerlendiremedik. Maçın genelinde oyuncular çok iyi oynadı. Son 5 dakikayı saymıyorum. Ne kadar biz dışarıdan müdahale etmeye çalışsak da oyuncularımız maalesef geriye yaslandı. Bu dakikalarda doldur boşaltlarla pozisyon buldular.” diye konuştu.

“HEM OYUNCULAR HEM BİZ KEYİF ALDIK”

Takımın maçlarda ciddi anlamda pozisyon vermediğini vurgulayan Toros, “Kısa zamanda bir şeyler üretmeye çalıştık. Bu takım, çok dirençli bir takım. Galip geldiğimiz için mutluyum. Bizim hakkımızdı. Oyuncular sisteme alışmaya başladı, istediklerimizi sahaya yansıtıyorlar. Oyun felsefemiz, oyun disiplininden sonuna kadar kopmamak, skor ne olursa olsun mücadele etmek ve bunu başarmak. Bugünkü oyundan oyuncular da bizler de keyif aldık. Seyredenler de keyif almıştır. Biz yolumuza devam ediyoruz. Play-Off’u matematik olarak garantileyene kadar devam edeceğiz. Play-Off’ları kısa bir hazırlık dönemi olarak da düşüneceğiz. Orada da hep birlikte mutlu sona ulaşmak istiyoruz. Nazilli’nin tesis anlamında böyle bir kapasitesi var. Tutucu bir taraftarı var.” şeklinde konuştu.

“İKİ ANTRENMANLA MAÇA ÇIKTIK”

Göreve başladıkları ilk dönemde 5 günde iki maç oynadıklarını vurgulayan Toros, “Hocalar için çok zor bir durumdur bu. İki antrenmanla maça çıktık. Uzaktan atılan şutlarla mağlup olduk. Çok pozisyonlara girdik değerlendiremedik. Pozisyon vermedik, duran toplardan gol yedik. Bir şeyleri yoluna oturtmaya çalışıyoruz. Ben biraz şansız başladım.” dedi.