Didim’de expertiz yaptırmak isteyen esnaf odası üyelerine indirim imkanı sağlandı. Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile oda üyesi Dynobil Didim Oto Expertiz İşletmesi arasında yüzde 25 indirim anlaşması yapıldı. Oda binasında yapılan indirim protokolüne Oda Başkanı Şerif Erul, Başkan Yardımcısı Nihat Özçevik, Firma yetkilisi Volkan Keskin ile Genel Sekreter Ayşe Durmaz katıldı.

ERUL’DAN TEŞEKKÜR


Oda Başkanı Erul, oda olarak oda üyesi esnaflara her türlü konuda destek olmak ve faydalı olmak adına çeşitli anlaşmalar yaptıklarını belirterek, “Didim’de üyemiz olan Volkan Keskin kardeşimiz odamıza kayıt olmaya geldiğinde bu tür bir ön görüşme yapmıştık. Kendisi de buna olumlu yaklaştı. 3 bine yakın oda üyemiz var ve araçlarını expertiz yaptırmak isteyen üyelerimiz bu firmadan yüzde 25 indirimle araçlarını expertize sokabilir. Esnafımızın ekonomik anlamda bu tür bir destekten yararlanması bizleri de mutlu ediyor. Bizlere yardımcı olan esnaf kardeşimize de teşekkür ediyorum” dedi.
Firma yetkilisi Volkan Keskin ise Didim’de iki expertiz işletmesi olduğunu belirterek, oda yönetimiyle görüşmelerinin ardından bu anlaşmayı yaptıklarını kaydetti. Keskin, anlaşmanın esnaflara hayırlı olması temennisinde bulundu.