Nazilli’de Müteahhitlerin bir araya gelerek oluşturduğu Nazilli Müteahhitler Derneği(NAMDER) ilçe protokolüyle tanışma ve kaynaşma amacıyla yemekli toplantıda buluştu. Hangar Restoranda NAMDER Başkanı Remzi Erdemci ve yönetim kurulu üyelerinin ev sahipliğinde yapılan tanışma yemeğine Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Başkan Vekili Soner Yelkovan, Milli Eğitim İlçe Müdürü İsmail şimşek, Vergi Dairesi Müdürü Adem Torun ve çok sayıda dernek üyesi katıldı.
Restoran girişinde Başkan Remzi Erdemci ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan protokol üyeleri ve dernek üyeleriyle tek tek ilgilendiler. Ardından yemeğe geçildi. Yemek sonunda NAMDER Başkanı Remzi Erdemci tanışma yemeğine gelen protokol üyelerine teşekkür ederken, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’da dernek üyelerine hayırlı olsun konuşması yaptı.

“AMAÇ BİRLİK BERABERLİĞİ SAĞLAMAK”

Dernek adına konuşan NAMDER Başkan Yardımcısı Cavit Yenipazarlı, “Derneğimizi kurmamızdaki amacımız, meslek hayatında birlik ve beraberliği sağlamak. Yapılacak inşiaatların yasalara ve gerekli güvenlik tedbirlerine uygun bir şekilde yapılmasına yardımcı olacağız. Bu süreç gerçekleşirken belediye ve imar dairesiyle de yoğun bir ilişkimiz olacak. Bu işlerin sıkıntısız yürümesi için elimizden geleni yapacağız” dedi.

ERDEMCİ TEŞEKKÜR ETTİ

NAMDER Başkanı Remzi Erdemci’de tanışma yemeğinde kendilerini yalnız bırakmayan protokol üyelerine ve dernek üyelerine teşekkür etti.
Tanışma yemeği hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından sona erdi.