Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) 8. Grup’ta Yıldızspor, deplasmanda Bornova Yeşilovaspor’la 1-1 berabere kalarak şampiyonluk yarışında yara aldı. Zirvenin 14 puan gerisinde kalan Mavi Beyazlılar, maçın ardından son dakikalarda vermediği penaltı nedeniyle Muhammet Metin Kankaş’a uzun süre itirazda bulundu.
Maçla ilgili değerlendirmede bulunan Yıldızspor antrenörü Mehmet Öztür, “İlk devre iki takımda birbirine üstünlük sağlayamadı. Biz Süleyman’la golü bulduk ancak 3 dakika sonra kornerden golü kalemizde gördük. İkinci yarıda daha çok gol pozisyonuna giren taraftık. Maçın son anlarında oyuncumuz Doğukan, rakip defans oyuncusu geçtiği sırada arkadan müdahale ile yerde kaldı. Bu pozisyonda hakem oyuncumuza sarı kart gösterdi. Bize göre tartışmasız penaltıydı. Geçen hafta hakem hataları yüzünden üç puan kaybettik, bu hafta da iki puandan olduk. Hakemler dikkatli olmalı, çünkü biz bu işe çok emek harcıyoruz” dedi.

LİGİ EN İYİ YERDE BİTİRECEĞİZ


Ligin sonuna kadar zirveyi takiplerini sürdüreceklerini dile getiren Öztürk, “Bergama Belediye, bu ligin üstünde bir takım. Ara transferde de kadrolarına iyi oyuncular kattılar. Ligdeki ilk 6 içinde bütçesi en düşük olan takımız. Buna rağmen iyi mücadele etmeye çalışıyoruz. Şehrin dinamikleri bu takıma sahip çıksa, çok daha iyi yerlerde olabiliriz. Bundan sonraki tüm maçlarımızı kazanmak için sahaya çıkacağız. Ligi en iyi yerde bitireceğiz” diye konuştu.