İYİ Parti İncirliova İlçe Teşkilatı'nda 9 Şubat'ta yapılacak kongrede başkanlığa aday olduğunu açıklayan İncirliova eski İlçe Gençlik Kolları Başkanı Tolga Mert, ekibi ve partisinin üyeleri ile kahvaltıda bir araya geldi. İncirliova Atatürk Parkı'nda düzenlenen kahvaltıya Aydın Sivas Dernekleri Federasyonu Başkanı Mukadder Özer, İYİ Parti Nazilli İlçe Başkanı Durmuş Kural, CHP İncirliova İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülşah Çağlar ve yönetimi ile farklı ilçelerden parti yöneticileri de katıldı. Üyelerin yoğun ilgi gösterdiği kahvaltıda Elazığ depreminde hayatını kaybeden vatandaşlar için Yasin-i Şerif okundu, dua edildi.

"BERABERLİK İÇERİSİNDE İKTİDARA YÜRÜYORUZ"


Kahvaltının ardından açıklamalarda bulunan İlçe Başkan Adayı Tolga Mert, kongreye çok az bir süre kaldığını hatırlatarak, "Ekibimizle birlikte yoğun şekilde kongreye hazırlanıyoruz. Hem yorgunluğumuzu atmak, hem de üyelerimizle birlik ve beraberliğimizi güçlendirmek için kahvaltı programı düzenledik. Bu programımızda bizi yalnız bırakmayan partimizin yöneticilerine ve üyelerimize çok teşekkür ediyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde iktidara yürüyeceğimizi biliyoruz ve buna uygun hareket ediyoruz. Bu vesileyle depremde hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara da acil şifalar diliyoruz" dedi.
Parti yöneticileri ve üyeler de, adaylığından dolayı tebrik ettikleri Mert ve ekibine çıktıkları hizmet yolunda başarılar diledi.