Aydın Ticaret Odası'nda (AYTO) gerçekleştirilen seminere Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi, AYTO Başkanı Hakan Ülken, Aydın Vergi Dairesi Başkanı Cemil Müsevitoğlu ve Aydın Gelir İdaresi Grup Müdürü Yusuf İpekçi de katıldı.

TEŞEKKÜR ETTİ

Yönetimi ile ev sahipliği yaptığı seminerde konuşan AY-SİAD Başkanı Fırat Barışık, üyelerinin kendileri için çok önemli olduğunu söyledi. İş yerlerinde üyelerini ziyaret ederek, kendileri ile görüş alışverişinde bulunmaya devam ettiklerini belirten Barışık, "Üyelerimizin sorunlarını çözmek, taleplerini yerine getirmek için elimizden geleni yapıyoruz. Düzenlediğimiz seminerin de üyelerimize iş hayatlarında faydalı olacağını düşünüyoruz" diye konuştu. AY-SİAD olarak 2020 yılında birçok proje ve etkinlik gerçekleştireceklerini ifade eden Barışık, semire katıldığı için de üyelerine, Aydın Vergi Dairesi Başkanı Cemil Müsevitoğlu ve ekibine teşekkür etti.
Aynı zamanda AY-SİAD üyesi olan AYTO Başkanı Hakan Ülken de, semineri düzenlemesinden dolayı Başkan Barışık ve yönetimini tebrik ederek, "İş adamı derneği, iş hayatı içerisinde oluşan önemli değişikliklerle ilgili kendi üyelerini bilgilendirecek. Bu anlamda düzenlenen e-fatura ve e-arşiv seminerinden alacağımız bilgilerin ticari hayatımızı hatasız şekilde sürdürmemize katkı sunacağına inanıyoruz" dedi.

BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİNDEN YARARLANMAYA BAŞLANILDI

Bilişim teknolojilerinde yaşanan gelişmelerin hayatın her alanında etkisini gösterdiğini kaydeden Aydın Vergi Dairesi Başkanı Cemil Müsevitoğlu ise, işletmelerin iş süreçlerinde gittikçe daha yoğun bir şekilde bilişim teknolojilerinden yararlanmaya başladığını kaydetti. Müsevitoğlu, iş ile ilgili süreçlerini kağıt ortamında yürütmek zorunda olan mükelleflere yönelik gelişen teknolojiye uygun şekilde yeni usul ve esasların belirlendiğini ifade etti. Konuşmaların ardından gerçekleştirilen sunumlarla e-fatura ve e-arşiv ile ilgili AY-SİAD üyelerine bilgiler verildi.