Sırasıyla Karacabey Belediyespor’a 2-1, Modafen’e 1-0 ve Yeşilyurt Belediyespor’a 2-1’lik sonuçla mağlup olan siyah-beyazlılar, deplasmandaki son galibiyetini ise 26 Kasım’da Pazarspor’u 3-1’lik skorla yenerek aldı.
İlk yarının son haftası öncesi lider Karacabey Belediyespor’un 2 puan gerisinde yer alan Nazilli Belediyespor’da Teknik Direktör Yavuz İncedal, Yeşilyurt Belediyespor karşılaşmasını değerlendirdi.
Yeşilyurt’a mağlup oldukları için üzgün olduklarını belirten İncedal, “Kendi kalemize attığımız golden sonra rakip kalede etkili olmaya çalıştık. İlk yarının son dakikasında ilginç bir pozisyonda kalemizde ikinci golü gördük. İkinci yarı ise tamamen bizim kontrolümüz altında geçti. Golü de bulduktan sonra baskımızı arttırdık. Net gol fırsatlarını değerlendiremedik. Beraberlik golünü bulabilseydik, maçı da kazanacağımızı düşünüyorum. Oyuncularımı yürekten tebrik ediyorum. Çok iyi mücadele ortaya koydular. Fırsatları değerlendiremediğimiz için üzgünüz” dedi.

“SENTETİK SAHALARDA OYNUYORUZ”


Son haftalarda deplasmandaki puan kayıplarıyla ilgili açıklamalarda bulunan İncedal, “Son üç deplasman maçımızı ne yazık ki kaybettik. Özellikle deplasmandaki sahaların sentetik olması bizi etkiliyor. Basit hatalardan gol yiyoruz ve yakaladığımız net fırsatları golle sonuçlandıramıyoruz. Zirvede yer almamızdan dolayı özellikle deplasmanda rakip takımın bize karşı olan dirençleri daha da artıyor. Çünkü rakip takım oyuncuları kendilerini göstermek istiyor. Hedef takım oluyoruz. Ama biz iyi bir takımız. Gölcükspor’u yenerek ikinci yarıya galibiyetle girmek istiyoruz” diye konuştu.
Nazilli Belediyespor, bu sezon deplasmanda oynadığı 8 maçta, 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 4 yenilgi aldı.