Karacasu'da görevlerini sürdürürken yakalandıkları amansız hastalıklar sebebiyle 42 yaşında hayatını kaybeden Milli Eğitim Müfettişi Ergun Aytaç, 35 yaşında hayatını kaybeden sınıf öğretmeni Tuncay Yılmaz, 61 yaşında hayatını kaybeden sınıf öğretmeni ve idareci Emin Küçükçoban ve emekli olduktan sonra hayatını kaybeden İsmail Ünal, Yaşar Tekin, Karacasu’da öğretmen ve öğrencileri tarafından unutulmadı. Tabak Hacı İbramlar ve Karşıyaka mezarlıklarında gerçekleşen anma etkinliklerinde Karacasu İmam Hatip Ortaokulu Müdür Yardımcısı Müslüm Çınar ve Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni Uğur Korkmaz Kur’an okudu. Her 3 eğitimcinin mezarlarına dualar eşliğinde çiçek bırakıldı.

“MEKANLARI CENNET OLSUN”


3 eğitimci hakkında mezarları başında konuşan ve gözyaşlarını tutamayan Milli Eğitim Müdürü Aşkın Güneş, “Bugün mezarları başında andığımız eğitimcilerden aldığımız bayrağı, Atatürk İlke ve İnkilapları doğrultusunda Türkiye Cumhuriyetimizi muasır medeniyetler seviyesine ulaştırabilmek için bizler eğitimciler olarak elimizden geleni yapacağız. Sizlere de bizlere vermiş olduğunuz desteklerinizden dolayı teşekkür ediyorum. Başta Başöğretmenimiz Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, şehit öğretmenlerimiz ve hayatını kaybeden tüm öğretmenlerimizin mekanları Cennet olsun” dedi.

KAYMAKAM VE BAŞKANA ZİYARET

Ayrıca ilçede öğretmenler günü dolaysıyla idareci ve öğretmenler Kaymakam Ahmet Soley ve Belediye Başkanı Zeki İnal'ı makamlarında ziyaret edip çiçek takdim etti. Kaymakam ve Belediye Başkanına hizmetlerinden dolayı teşekkür edilirken sohbetin arından ziyaretler sona erdi.