Nazilli’de hizmet veren Trend Mobilya’nın sahibi Mehmet Ağca, Türkiye’nin mobilya sektöründeki öncü markalarından olan Doğtaş Mobilya’nın şubesini açtı. Karaçay Mahallesi Hürriyet Caddesi No: 236 adresinde bulunan Doğtaş Mobilya törenle hizmete açıldı. Mağazasının açılış törenine CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Belediye Başkan Yardımcıları Soner Yelkovan ve Mert Öreroğlu, CHP Nazilli İlçe Başkanı Serkan Sevim, Nazilli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Dursun Öztunç, Nazilli Manavlar Odası Başkanı Kemal Cansız, Doğtaş Yönetim Kurulu Üyesi Doğan Türkmen, Doğtaş İş Geliştirme Müdürü Tamer Karakuş ve davetiler katıldı.

AÇILIŞA ÖZEL İNDİRİMLER


Açılışta kısa bir konuşma yapan Başkan Kürşat Engin Özcan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’na işaret ederek, “Bugün hem Türkiye için hem de Nazilli için önemli bir gün. Nazilli’yi marka bir değerle buluşturdukları için teşekkür ediyoruz. Rabbim bol kazançlar versin” dedi. Protokol üyelerinin hep birlikte kurdeleyi kesmeleriyle açılış sona erdi.
Basın mensuplarına açıklama yapan mağaza sahibi Mehmet Ağca, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda açılan 29 yeni mağazadan biri olmaktan memnuniyet duyduklarını belirterek, “Kalitemizle, donanımımızla hizmet girdik. Açılışa özel geleneksel yüzde 30 iskontomuzun üstüne yüzde 25’e kadar ek iskonto ve çeşitli hediyeler veriyoruz” dedi.