Proje hakkında bilgiler veren Yavuzlar İnşaat Proje Satış Müdürü Murat Yıldız, “Projemiz 2 blok ve cadde dükkanlardan oluşacak. 184 dairenin yer alacağı büyük projenin hatları daha önce belirlenmişti. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın İmar Yönetmeliği’ndeki değişikliğinden kaynaklanan sebeplerden dolayı proje beklemedeydi. Konut sahibi olmak isteyenlerin heyecanla beklediği bu önemli proje diğer projelerde olduğu gibi Yavuzlar İnşaat’ın modern, çağına yakışan ve kullanışlı konut stilini mimari yapıya yansıtıyor. Söke şehir merkezinde şehrin tüm dinamiklerinin kesişim noktasında yer alan proje geniş sosyal alanları ve modern stili ile fark yaratacak. Kentin her noktasına kolaylıkla ulaşım sağlayabilen elverişli ve merkezi konumu ile değerlenen projenin bölgede eşi benzeri yok. Kent merkezinde modern bir konut düşleyenler, Mylife Point ile kelimenin tam anlamıyla hayal ettikleri noktada olacaklar” dedi.

YOĞUN İLGİ


Mylife Point’in Söke’de en yüksek konut projesi olduğuna dikkat çeken Yıldız, “Sökeliler ve Söke’de konut yatırımı yapmayı planlayanlar şimdiden bu projeye yoğun ilgi gösteriyor. Müşterilerimizin çoğunluğu bu projenin konum itibariyle dikkat çektiğini söylüyorlar.
Projemiz Söke ilçemizin en yüksek konut projesidir. Böyle bir projeyi ancak köklü ve bu denli büyük bir firma hayata geçirebilir. İnşaat sektöründeki duraklama olmasına rağmen, Yavuzlar İnşaat’ın projeleri tüm hızıyla devam ediyor. Mylife Point’de ev sahibi olmak isteyenlere de güven veriyor” diye konuştu.

“AYKONUT’TA ŞUBAT YA DA MART’TA TEMELİ ATACAĞIZ”


Efeler ilçesinde devam eden AYKONUT projesi hakkında da açıklamalarda bulunan Yıldız, “Aydın’ın yaklaşık 21 yıllık sorunu olan AYKONUT’u Torlak Mevkii’ndeki alanda taahhüt edilen tarihte vatandaşlarımızın kullanımına sunacağız. Bu projemizde şu ana kadar yaklaşık 30’un üzerinde daire satışı gerçekleşmiş. Çalışmalarımız hızla devam ediyor, bu süreç içinde elbette bazı sıkıntılar da yaşandı. Bu sıkıntılar bizim heyecanımızı veya iş yapma arzumuzu geriye götürmedi tam aksine bizleri daha da motive etti. Bu olumsuz süreç halkımızı biraz tedirgin etti. Tekrar tekrar ifade ediyorum tedirginliğe hiç gerek yok, biz bu projeyi yapacağız ve Aydın'ımıza güzel bir eser kazandıracağız. Bu bir zaman meselesi, o zaman sürecinin de sona geldik. Kendi kendine satan imza bir proje bu, talebi, taliplisi ve ilgilenen birçok müşterimiz var. Sadece Aydın'ımızdan değil yurt dışından ve komşu illerimizden de bu projemize yoğun ilgi ve alaka var. Efeler AYKONUT alanımızda yaklaşık 700 yıkım gerçekleştirdik, ortalama 50 bin kamyon hafriyat çıktı. Önümüzdeki Şubat veya Mart ayında temel kazılarımıza başlayacağız” şeklinde konuştu.

“YAVUZLAR İNŞAAT KÖKLÜ BİR FİRMA”


Gayrimenkul sektörünün altından sonra tercih edilen bir sektör olduğunu vurgulayan Yıldız, “Ülkemiz çok genç bir nüfusa ve çok geniş bir alana sahibiz. Geleneksel bir yapımız da, herkes başına sokacak bir evim olsun ister. Bizim projelerimizden gayrimenkul almak başlangıç ve bitiş fiyatıyla çok karlı bir yatırım. Biz Aydın'ı çok sevdik, potansiyeli de çok yüksek. Benim kişisel fikrim bu bölgede ismini vakıf olabilecek bir ilimiz. Biz Efeler ilçemizin farklı bölgelerinde de önemli projelere imza atmak istiyoruz. İnşaat yapmamız için bizlere o yönde tekliflerde geliyor. Yavuzlar köklü ve güvenilir bir firma, rüştünü ispatlamış. Yavuzlar inşaat sektörünün yanında Akaryakıt ve Pamuk sektöründe de bölgenin köklü ve büyük bir yatırımcı firmayız. Böyle kendi içinde yaşanan sorun olduğunu da düşündüğümüzde projeyi bu noktaya kadar getirmek ancak büyük ve köklü firmaların yapabileceği bir iş, zaten Yavuzlar da bunu başarabilecek çok az sayıda firmalardan biri. Neden olmasın biz Aydın’a katkı sağlamak için projeler geliştirebiliriz” dedi.