Geçtiğimiz günlerde CHP Batman İl Başkanı Hüseyin Yaşar’ın yeğeninin düğününe İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile birlikte katılan Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, Batman’da kendisine gösterilen misafirperverliğe istinaden Batmanlı muhtarları Didim’de ağırlıyor.

"KAYNAŞMA, BİRLEŞME ANLAYIŞI VAR"


Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan CHP Batman İl Başkanı Hüseyin Yaşar; “Kıymetli Didim Belediye Başkanımız bizleri kırmayarak Batman’a gelmiş ve yeğenimizin düğününe katılmıştı. Bizler de doğunun kültürünü, insanının sıcaklığını ve misafirperverliğini göstermek için elimizden geldiğince Başkan Atabay’ı ağırlamaya çalıştık. Sağ olsun başkan, gösterilen misafirperverlikten memnun kalmış ki, Batman’da görevli muhtarları Didim’de ağırlamak istediğini ifade etti. Gerekli çalışmalar yapıldıktan sonra Batman'ımıza hizmet eden muhtar arkadaşlarımızı Didim’e uğurladık ve muhtarlarımız şu an Didim’de bir dizi ziyaretlerde bulunuyor. Bu davet oldukça önemli, çünkü burada bir kaynaşma, birleştirme anlayışı var. Gerçekleştirilen bu program bile CHP’nin birleştirici ve bütünleştirici bir anlayışa sahip olduğunu gösteriyor. Düzenlenen bu program için Didim Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

"GÖNÜL KÖPRÜLERİ KURMAYA ÇALIŞIYORUZ"


"Ülkemizin kurucu partisi, gönülleri bir yapmaya, uzakları yakın etmeye devam ediyor" diyerek açıklamasını sürdüren Başkan Yaşar; “Gerçekleştirilen bu gezi programı, içi boş bir program değil. Bu program sayesinde Didim’de bulunan muhtarlarımız vizyonlarını genişletiyor ve çeşitli konular hakkında da fikir alışverişinde buluyorlar. İnanıyorum ki muhtarlarımız Batman’a döndüklerinde, Didim’de gördüğü bir takım projeleri Batman’da hayata geçirmek isteyeceklerdir. Biz CHP olarak, vatandaşımıza daha iyi nasıl hizmet ederiz, ülkemizi nasıl daha yaşanır hale getirebiliriz diye uğraş veriyoruz. Bu tür geziler düzenleyerek gönül köprüleri kurmaya, bu ülkenin insanını bir araya getirmeye çalışıyoruz. Biz CHP olarak doğunun batıdan, batının doğudan kopuk yaşamasına müsaade etmeyecek ve daha müreffeh bir Türkiye için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.