Yazı İşleri Müdürlüğü görevini de devam ettireceği öğrenilen Erdinç Büyükgümüş, kurum içi Belediye Başkanı Zeki İnal’ın atamasıyla Belediye Başkan Yardımcısı olarak görevlendirildi. Mehmet Erikmen’in de başkan yardımcılığı görevinin devam edeceği öğrenilirken görev dağılımının önümüzdeki günlerde netleşeceği kaydedildi. Personel, yazışmalar, ihaleler ve verilecek diğer görevlerden sorumlu olacağı öğrenilen Erdinç Büyükgümüş, yeni görevine 6 Ağustos itibariyle başladı.

35 YILDIR BELEDİYEDE

1960 yılında dünyaya gelen Büyükgümüş, Nazilli Ticaret Lisesinden mezun oldu. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi İktisat Bölümünde lisans eğitimini tamamlayan Büyükgümüş, 1984 yılında endeks memuru olarak başladığı Karacasu Belediyesinde 1989 yılında Yazı İşleri Müdürlüğü görevine yükseldi. Bu tarihten 2005'e kadar Saymanlık, Yazı İşleri Müdürlüğü ve Evlendirme Memurluğu görevini sürdürdü. 2005'ten bugüne kadar Yazı İşleri Müdürü ve Evlendirme Memurluğu görevini sürdüren evli ve iki çocuk babası Büyükgümüş, 6 Ağustos 2019 itibariyle de hem Yazı İşleri Müdürlüğü, hem de Başkan Yardımcılığı görevini sürdürecek.

"FAYDALI OLACAĞINI DÜŞÜNDÜK"

Belediye Başkanı Zeki İnal, bu atamayla ilgili olarak, "Belediye için faydalı olacağını düşündük. Erdinç Büyükgümüş'ün çalışmalarından gayet memnunum. Belediyenin en eski personeli olması, personeller arasında belediyeciliği en iyi bilen personel olması bu tercihten etkili oldu" ifadelerini kullandı.