Süper Amatör Lig'e düşen Aydınspor 1923’ün isim hakkını alması gündeme gelen Karpuzluspor, ekonomik kriz nedeniyle TFF’ye BAL’a katılmak için başvurmayacak.
Aydın Süper Amatör Ligi’nde geçen sezonu ikinci tamamlayıp play-out karşılaşmasında BAL ekibi Aydınspor 1923’ü yenerek BAL’a katılma hakkını elde eden Karpuzlu Belediyespor’da şok bir gelişme yaşandı. Ekonomik açıdan zor günler geçiren kırmızı mavili ekipte BAL’a katılmama kararı alındı. Kulüpten yapılan açıklamada BAL’a katılmak için TFF’ye yatırılması gereken 20 bin liranın bulunamaması nedeniyle bu kararın alındığı ifade edildi. Karpuzlu Belediyespor’un isim hakkının alınarak isminin Aydınspor FK olarak değiştirilmesi gündeme gelmişti.

AYDIN'I 2 TAKIM TEMSİL EDECEK


Karpuzlu Belediyespor’un lige katılmak için başvuru yapmamasının ardından gözler Sökespor’a çevrildi. Sökespor’da yönetim krizinin aşılarak başkanlığa Fuat Evren Gül’ün gelmesinin ardından kırmızı lacivertli ekibin, lige katılım başvurusunu yapacağı öğrenildi. Bu sezon Aydın’ı BAL’da Sökespor ile Yıldızspor temsil edecek.