TFF 3. Lig 3. Grup takımlarından Nazilli Belediyespor Yıldırım Demirören Tesisleri’nde yaptığı ilk antrenmanla sezonu açtı. Çiçeği burnunda teknik direktör Yavuz İncedal ve yardımcıları gözetiminde yapılan ilk antrenmana 16’sı profesyonel olmak üzere 21 oyuncunun katıldı. Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan antrenman öncesi tesise gelerek oyunculara ve teknik adam Yavuz İncedal’a başarı diledi.

TRANSFER GÖRÜŞMELERİMİZ OLACAK”


Basın mensuplarının sorunlarını yanıtlayan Teknik Direktör Yavuz İncedal takımda dış transfer olarak bir kişi bulunduğunu, alt yapıdan da 6-7 kişinin antrenmana katıldığını belirterek; “Toplam 21 kişiyle start verdik. Önümüzdeki hafta yönetimle birlikte karar verdiğimiz bazı oyuncularla görüşmelerimiz var. Tahminim 7-8 oyuncu daha gelecek. Atmosfer güzel, tesis güzel. İnşallah güzel bir sezon olur” dedi. Ligdeki hedefi konusunda konuşmak için henüz erken olduğunu söyleyen tecrübeli teknik adam “Şimdiden birşeyleri konuşmak zor. Yukarıları istiyoruz. Lig fikstürü ve alınacak oyuncular belirleyecek nereye kadar gideceğimizi. Grupta şampiyonluğa oynayacak takımlar var. Biz onların arasında olmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

SEKİZ OYUNCU DAHA ALINACAK


Kulüp Başkanı Nurettin Özkat da hafta içinde eksiklerin tamamlayacağını dile getirirken; “Kürşat Başkan her türlü desteği veriyor. Gidebileceğimiz en yüksek noktaya kadar gideceğiz. Kadroda 16 futbolcumuz var. Toplam 23 kişi olacak, gerisini alt yapıdan tamamlayacağız. Mali disiplin var. Haddimizi bilmek durumundayız. Alt yapıya önem vereceğiz. Transfer bağımlılığından kurtulmak istiyoruz” dedi.

“HAR VURUP HARMAN SAVURMAYACAĞIZ”


Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan ise sezona erken başladıklarını belirtti. Özcan; “Yönetimimiz iyi. Nazilli’nin gerçekleri belli. Har harman savurmaya gerek yok. İyi bir hocayla anlaştık. Güzel bir takım hazırlıyorlar. Biz yanlarındayız. Uzman olan onlar. İmkanlarımız doğrultusunda işi ehline bırakıyoruz. Tabi ki ligde iddialı olacağız” diye konuştu.