Şampiyonluk hedefine ulaşmak için ekonomik kaynağa ihtiyaç duyan Koçarlı Belediyespor, 31 Temmuz’da dayanışma gecesi düzenleyecek. Yeniköy Kartal Tepesi’nde yapılacak gecede, ünlü sanatçı Hamiyet sahne alacak. Koçarlı Belediyespor Kulübü Başkanı Yalçın Altındiş ve yönetimi, geceye davet için oda başkanlarını, sivil toplum kuruluşu temsilcilerini ve iş adamlarını ziyaret etmeye başladı.

"HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUK"


Koçarlı Belediyespor’un Aydın’ın önemli takımlarından birisi olduğunu ifade eden Kulüp Başkanı Altındiş, “Bizim yeni sezonda hedefimiz şampiyonluk. Bu hedefimize ulaşmak için kaliteli oyunculardan iddialı bir takım kurmalıyız. Ancak bütçemiz buna pek uygun değil. Kulübümüze ekonomik kaynak oluşturmak amacıyla dayanışma gecesi düzenliyoruz. Desteğini kulübümüzden esirgemeyecek herkesi gecemize davet ediyoruz" dedi.

HAMİYET’TEN VİDEO MESAJI


Gece için sanatçı Hamiyet de bir video çekti. Sosyal medyada yayımladığı videoda, geceye sevenlerini davet eden Hamiyet, "31 Temmuz'da Koçarlı Belediyespor için orada olacağım. Tüm sevenlerimi bekliyorum. Hep beraber olalım inşallah. Görüşmek üzere" dedi.