Yaz donemi olsa da Karacasu Halk Kütüphanesi öğrencilerle dolup taşmaya devam ediyor. Bu etkinlikte Yenice, Dereköy ve Bahçeköy Mahallesi öğrencilerini ağırlayan Halk Kütüphanesi renkli anlara sahne oldu. Öğrenciler kütüphanenin yanı sıra parkta da vakit geçirdi.

ÖĞRENİRKEN EĞLENİYORLAR

Kütüphane Sorumlusu Hale Çetin'in öğrencileri kütüphane çekmeye yönelik çalışmaları sayesinde, kütüphane okulları aratmıyor. Bir yaz okulunu andıran etkinliklerin düzenlendiği kütüphanede öğrenciler tatillerini hem eğlenip hem öğrenerek geçiriyor. Hep birlikte öğrenmeye yönelik akıl oyunları oynayıp, kitap okuyan öğrenciler farklı bir gün ile tatillerini en iyi şekilde değerlendirmeye devam ediyor.

TEŞEKKÜR ETTİLER

Eğlenirken öğrenmenin keyfini iç içe yaşayan öğrenciler kendilerine yardımcı olan personele teşekkür etti. Etkinliklerin yaz boyunca devam edeceği bilgisi verilirken, öğrenciler aynı zamanda hep birlikte kitap okuyup okuduklarını anlatma fırsatı buldu. Yetişkinlerin de diledikleri gibi yararlanabildikleri Halk Kütüphanelerinde tüm öğrenciler haftanın 5 günü 10.00 ile 12.00 saatleri arası düzenlenen bu etkinliklere katılabilirken, diğer saatlerde de öğrencilerin kütüphanede diledikleri gibi vakit geçirebilecekleri belirtildi.