31 Mart Yerel Seçimlerine sayılı günler kala seçim çalışmalarıyla ilgili değerlendirmede bulunan Özmen, Cumhur İttifakı’nın Aydın’da iyi bir uyum yakaladığını söyledi. Cumhur İttifakı’nın aday dağılımının orantılı olmasının, yakalanan uyumda payının yüksek olduğunu dile getiren Özmen, şunları kaydetti: “12 Ocak’taki aday tanıtım toplantımızın ardından 72 gündür arazideyiz. Bu süreçte Aydın, Cumhur İttifakı’nın en iyi uygulandığı iller arasında. Hem Genel Merkezimiz, hem de ilimize gelen Bakanlar tarafından bize bu ifade edildi. Bunu MHP’nin yetkilileri de ifade ediyor. Belediye başkan adayları dağılımının dengede olmasında bunun etkisi fazla. Bilindiği gibi Cumhur İttifakı’ndan 7 ilçede MHP’nin, 10 ilçe ve Büyükşehir Belediyesi’nde partimizin adayları var. Bu dağılım sahada her iki partiye mensup tabanı da motive etti. Bu motivasyonla oluşan sinerji ile adaylarımız tüm ilçelerde kenetlendi.”

"GERİDE OLDUĞUMUZ BİR İLÇE YOK"

Cumhur İttifakı’nın Aydın’da yüksek oy alacağını ifade eden Özmen, “İddialı olmadığımız bir ilçe yok. Başta Büyükşehir Belediyesi olmak üzere birçok belediyede AK Parti ve MHP’li adaylar kazanacaklar. Yapılan çalışmalarda önde görünüyoruz. Geride olduğumuz bir yer yok, kafa kafaya giden ilçeler mevcut. Son kararı seçmen verecek. Aydın’da Cumhur İttifakı'nın alacağı oy yüzdesi ile Türkiye Aydın’ı konuşacak” dedi.

"MİLLETİ KANDIRMASINLAR"

Herkese sandığa gitme çağrısı yapan Özmen, “Herkesten demokratik hakları olan oylarını kullanmalarını istiyoruz. Kararsız seçmenimizden de sandığa gitmeden önce her iki ittifakın da paydaşlarını gözden geçirmelerini istirham ediyoruz. Cumhur İttifakı’nın paydaşları AK Parti ve MHP’dir. Bunun dışında gizli ortağımız yok. Diğer ittifakın içerisinde resmi olmasa da içerisinde HDP, PKK, FETÖ uzantıları olduğu bir ittifaka aziz milletimizin oy vermeyeceğini biliyoruz. Milleti kandırmasınlar. Millet bunları bilerek oy versin, oy verdikleri yerde kimlerin olduğunu bilerek oy vermelerini istiyorum” diye konuştu.