Nazilli’nin tanınmış esnaflarından Rüştü Kaşıkçı ve Zehra Kaşıkçı’nın oğulları Tüpraş Körfez Logistik Genel Koordinatörü Mustafa Kaşıkçı, hayatını Türk Telekom Genel Merkezinde endüstri mühendisi olan Ece Yazgan ile birleştirdi. Muhteşem düğüne Yazgan ve Kaşıkçı ailelerinin yakınları ile dostlarının yanı sıra çok sayıda seçkin davetli katıldı.

GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER

Salona davetlilerin alkış yağmuru altından giren gecenin en mutlu çifti Ece ve Mustafa, ilk danslarını Fransızca bir şarkı ile yaptı. Mustafa ve Ece Kaşıkçı çifti, davetlilerle birlikte orkestranın çaldığı birbirinden güzel şarkılar eşliğinde gecenin geç saatlerine kadar gönüllerince eğlendi. Kaşıkçı çiftinin nikahta şahitliklerini arkadaşları yaptı.

“ÇOK MUTLU VE DUYGULUYUM”

Kendilerini en mutlu günlerinde yalnız bırakmayan davetlilere teşekkür eden Rüştü Kaşıkçı, “Hem çok mutluyum, hem de duyguluyum. Allah böyle bir mutluluğu tüm anne ve babalara yaşatsın. Oğluma ve gelinimize Allah'tan ömür boyu mutluluk diliyorum. Beni ve ailemi bu mutlu günümde yalnız bırakmayan tüm arkadaş ve dostlarıma teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.