Aydın ekonomisine katkı sağlamaya devam edeceklerini belirten Türker, “2015 yılı Ocak ayında yapılan İcra Komitesi Başkanlık seçimlerinden bu yana görevimize hep birlikte, hep birlik olarak devam ettik. Bu dönemde de hep birlikte biz olarak çalışmalarımıza devam edeceğimiz inancındayım. Destek veren tüm üyelerimize teşekkürlerimi sunuyorum. Kadınlar olarak birlikte hareket ederek Aydın ve ilçelerinde büyük projelere imza atacağız” dedi.

ERDEL TEBRİK ETTİ

Aydın Ticaret Borsası Meclis Başkanı A. Bahri Erdel ise, “Koordinatörlüğünü Borsamızın yürüttüğü Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanımız Esen Türker ve ekibinin görevlerinin hayırlı olmasını diliyor, Aydın'ımızın çağdaş yüzünü gösteren kadınlarımızın başarılarının sürekliliğini temenni ediyorum" diye konuştu.

İCRA KOMİTESİ YÖNETİMİ

Türker başkanlığındaki İcra Komitesi yönetimi şu isimlerden oluştu: “Hibeti Zeytin, Bahtiyar Çekici, Hezer Sermin Kırıcı, Berna Akyüzlü, Esin Ülkü Beyazıt, Bahire Şekerzade, Figen Yurdakul, Gamze Yolcu Metin, Güllhan Erkuş, Lehbiye Ebru Bircan Batur, Nuran Aslan, Seçil Uyaroğlu, Semra Ağaçcı, Yasemin Ateş.” Yapılan görev dağılımında başkan yardımcılıklarına, Hibeti Zeytin, Bahtiyar Çekici, Hezer Sermin Kırıcı, Berna Akyüzlü ve Esin Ülkü Beyazıt seçildi.