İYİ Partili Kürşat Engin Özcan’ı son olarak Nazilli Ticaret Odası ziyaret etti. 10 yıllık MHP’li Haluk Alıcık’ın ardından göreve seçilerek gelen İYİ Partili Kürşat Engin Özcan’a Nazilli Ticaret Odası Başkanı Nuri Arslan, Ticaret Odası Meclis Başkanı Gürdal Yüzügüler ve Yönetim Kurulu Üyeleri ziyarette bulundu. Nazilli Ticaret Odası heyeti, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’a makamında yaptığı ziyarette yeni görevinde başarılar dileyerek, ilçe esnafının sorunlarının bulunduğu bir dosyayı da iletti.

“SORUNLARI ÇÖZMEK İÇİN GÖREVE GELDİK”

Ziyaretlerinden dolayı Ticaret Odası heyetine teşekkür eden Başkan Kürşat Engin Özcan, “Nazilli’mizde hep birlikte çok güzel işlere imza atacağımıza inanıyorum. Nazilli bizim yuvamız. Yuvamızı güzelleştirmek, daha yaşanılır bir hale getirmek için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Hem ekonomik hem de sosyal alanda Nazilli’miz hak ettiği hizmeti alacak. Nazilli’mizin sorunlarını biliyoruz. Bu sorunları çözmek için göreve geldik” diye konuştu.

“ÜZERİMİZE DÜŞEN GÖREVİ YAPACAĞIZ”

İlçe ekonomisinin gelişmesi ve büyümesi için karşılıklı adımlar atacaklarını ifade eden Ticaret Odası Başkanı Nuri Arslan, “Öncelikle Başkanımıza yeni görevinde başarılar diliyoruz. Nazilli halkı olarak kendisinden hizmet bekliyoruz. Ticaret Odası olarak Nazilli’mizin ekonomik kalkınması için üzerimize düşen görevi yapacağız. İstihdamın artırılması ve organize sanayinin gelişmesi için önemli adımlar atacağına inanıyoruz” ifadelerini kullandı.