AK Parti Aydın Milletvekili Rıza Posacı, Didim’de ziyaretlerde bulundu. AK Parti Didim İlçe Başkanı Maşallah Subaşı, Kadın Kolları Başkanı Emel Tan ve ilçe yöneticileri Posacı’ya eşlik ederken, Posacı’nın ilk durağı Didim Ziraat Odası oldu. Didim Ziraat Odası Başkanı Bahattin Gökdemir, Akyeniköy Muhtarı Ahmet Yarımkaya, Balat Muhtarı Halil Öztürk, Fevzi Paşa Muhtarı Ali Osman Çolak ile oda yöneticileri Posacı’yı karşıladı. Oda ziyaretinde konuşan Başkan Bahattin Gökdemir, daha önce Aydın Ziraat odası Başkanlığını yapan Rıza Posacı’nın vekil seçilmesinden duydukları memnuniyeti dile getirirken, “Aydın’ı karış karış gezen ve bilen birisinin vekil seçilmesi bizleri memnun etti. Oda Başkanlığı döneminde gerek Aydın bürokrasisi, gerekse Ankara ile bağlantısı yüksek birinin bu görevde olması bizler içinde şans. Kendisiyle tarım anlamında güzel çalışmalar yaptık, örnek projeleri hayata geçirdik. Kendisinin tarım anlamında Aydın’a katkısının yüksek olacağına inanıyorum” dedi.

“BİLEK GÜREŞİ YAPILIYOR”

AK Parti Aydın Milletvekili Rıza Posacı ise seçim sürecini geride bıraktıklarını belirterek, “Aydın’ı karış karış gezdik. Bu süreçte Aydın’da ciddi bir başarı elde ettik. 12 ilçede birinci çıktık, 2 ilçede de başa baş sonuçlar aldık. Seçim sürecinin ardından Aydın’dan vekil seçilen arkadaşlarımız ciddi görevlere getirildi. Ardından ekonomik kriz adı altında bir süreç ortaya çıktı. Bu süreci birlik ve beraberlik içerisinde atlatacağız. Ben bunu bilek güreşine benzetiyorum. Bizler bu süreçte üretmeye devam edeceğiz. Üreterek milli görevimizi yerine getireceğiz. Şu an yedi düvele karşı mücadele ediyoruz. Bu süreci atlatacağız. Bundan sonra hedefimiz yerel seçim. Ciddi bir şekilde oylarımızı arttırdık ve bunu yerel seçime taşımalıyız” diye konuştu.

ESNAF TEMSİLCİLERİNE ZİYARET

Ziyaretin ardından AK Partili Posacı ve beraberindekiler, Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odasını ziyaret etti. Posacı’yı Oda Başkanı Şerif Erul ve oda yönetim kurulu üyeleri karşıladı. Samimi ortamda geçen ziyarette Başkan Erul, ziyaretlerinden dolayı Posacı’ya teşekkür etti. AK Parti Aydın Milletvekili Rıza Posacı ise Didim Esnaf Odası yönetimine başarılar dilerken, zorlu bir seçim süreci sonrasında ziyaretlere başladığını ve süreç içerisinde Aydın’ın birçok yerine ziyaretlerde bulunacağını dile getirdi. AK Parti Aydın Milletvekili Rıza Posacı daha sonra Didim Esnaf Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifini ziyaret etti. Kooperatif Başkanı Ali İhsan Kubaliç ve Yönetim Kurulu üyeleri, AK Partili Posacı ve beraberindekileri karşıladı. Ziyarette esnafın durumuyla ilgili fikir alışverişinde bulunuldu.