Zeki İnal’ın Belediye Başkanlığına giden süreçte en yakınındaki isimlerden biri olan Ak Saçlı Ticaret sahibi Mehmet Erikmen, kontenjan adayı olarak Karacasu’yu Aydın Büyükşehir Belediyesi Meclisinde temsil etmesinin yanı sıra, Belediye Başkan Yardımcılığı görevini de sürdürecek.

28 ŞUBAT SÜRECİ EĞİTİMİNİ ETKİLEDİ

1981 Palamutçuk doğumlu olan Erikmen, ilkokulu burada okudu. Ortaokulu Nazilli İmam Hatip Ortaokulunda, liseyi İzmir Karşıyaka İmam Hatip Lisesinde tamamlayan Erikmen, 28 Şubat dönemi olduğu için İmam Hatip Lisesi mezunu olarak İlahiyat haricinde en fazla iki yıllık bölümlere gidebilmesi nedeniyle İnşaat Bölümünü tercih etti. 2000 yılında Süleyman Demirel Üniversitesi Burdur Meslek Yüksekokulu İnşaat Bölümüne kaydolan Erikmen, 28 Şubat döneminde yaşanan siyasi sürecin etkisiyle bir dersten dolayı diplomayı alamadı.

HAMZA DAĞ'IN ARKADAŞI

İzmir’de restaurant işletmeciliği yapan Erikmen, 2007’de Karacasu’ya döndü. Palamutçuk Koopetafinin Alt Yapı Denetim Şefliğini yapan, çiftçilikle uğraşan Erikmen, zeytin ticareti ile uğraştı, tütün yetiştiriciliği yaptı. Sebze ve meyve ticareti ile meşgul olan Ak Saçlı Ticaret sahibi Mehmet Erikmen, siyasette bugüne kadar resmi bir görevi olmasa da 12 yaşından itibaren ülkücü ve sağ siyasetin içerisinde yer aldı. Lise döneminde tanıştığı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ ile yakın ilişkileri olan Erikmen, “Karacasu’muz için elimizden gelenin fazlasını yapacağız. İlçemizi hizmetlerle buluşturmak ve ilçemizi yukarılara taşımak için var gücümüzle çalışacağım” dedi.