İYİ Parti Nazilli Teşkilatı Yönetimi ve Belediye Başkan Adayı Kürşat Engin Özcan, AK Parti Nazilli İlçe Başkanı Mustafa Abak’a 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu. Ziyarete Özcan’ın yanı sıra İYİ Parti Nazilli İlçe Başkanı Durmuş Kural ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. İYİ Parti heyetini AK Parti Nazilli İlçe Başkanı Mustafa Abak, Kadın Kolları İlçe Başkanı Serpil Ateş Akkaya ve partililer karşıladı. Sıcak ve samimi bir ortamda geçen ziyarette İYİ Partililer, Bülent Sayar’ın istifasından sonra AK Parti Nazilli İlçe Başkanlığı’na getirilen Mustafa Abak’a “Hayırlı olsun” derken, yeni görevinde başarılar diledi.

“NAZİLLİ İÇİN HAYIRLISI OLSUN”

AK Partili Mustafa Abak da, İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Kürşat Engin Özcan’a yerel seçimler için başarı dileklerinde bulunurken, “İnşallah sizler ve Nazilli için hayırlısı olur” dedi. AK Parti Nazilli Teşkilatı olarak kendilerinin de ittifak görüşmelerinden çıkacak kararı beklediklerini ifade eden Abak, “Henüz netlik yok, yalnızca duyumlar var. 8 Aralık’ta yapılacak grup toplantısından sonra açıklama yapılacağı söylendi. Belirsizlik iki taraf için de iyi değil. Hem zaman kaybı, hem de tabanı sıkıyor. Ama taraflar birbirlerinin hamlelerini bekliyor. Hakkımızda hayırlısı. İnşallah güzel, demokratik bir seçim olur” ifadelerini kullandı. İYİ Partili Özcan için, “Çok sevdiğim meslektaşım ve akranım” diyen Abak, seçimde başarılar diledi.

DOSTLUK RÜZGARI ESTİ 

Ziyarette konuşan İYİ Parti Nazilli İlçe Başkanı Durmuş Kural, “Başkanlığa getirilmenizden memnuniyet duyduk. Harika bir ekibiniz var. Size imreniyoruz. Özellikle Kadın Kolları çok iyi çalışıyor. Sizden öğreneceğimiz çok şey var” dedi. Kürşat Engin Özcan ise, “Güzel bir ve hızlı yönetim. Nezaket sahibi, siyaseti bilen kişiler. Yakından izliyoruz. Biz de sizler gibi yerel seçimler için çalışmaya devam ediyoruz. Kişilerin değil, Nazilli’nin menfaati için yapılan bir yarış. İttifak, MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin getirdiği bir yöntem. Ne getirip ne götüreceğini seçimlerde göreceğiz. Gönül isterdi ki her parti kendi adayıyla çıksın. Ama genel merkezin kararına uymak zorundayız. Onların da iyi niyetinden eminiz. Mustafa Başkanım da, biz de aklı selimle hareket ediyoruz. Nazilli’nin sorunları genel ve yerel iktidarın işbirliğiyle çözülebilir” diyerek dostluk mesajları verdi.

Haber Videosu