Nazilli Menderes Anadolu Lisesi Kısa Film ve Fotoğrafçılık Kulübü üyeleri Karacasu’ya düzenledikleri gezi ile birbirinden güzel kareler çekme fırsatı buldu.
Nazilli Menderes Anadolu Lisesi Okul Öğrenci Meclisi tarafından düzenlenen geziye “Kısa Film ve Fotoğrafçılık Kulübü” öğrencileri katıldı. Tarihi ve kültürel bilgilerin verildiği gezide, öğrenciler gezinin amacına uygun olarak bol bol fotoğraf çekti. Birbirleri ile tatlı bir rekabete giren öğrenciler, keyifli bir gezi gerçekleştirdi.

GENÇLİK MARŞI SÖYLEDİLER

Menderes Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen fotoğraf gezisinin ilk durağı Afrodisias oldu. Burada tarihi yapıları inceleyen ve onların görüntüsünü yakalayan lise öğrencileri, tiyatro alanında Gençlik Marşı ve İzmir Marşı’nı hep bir ağızdan okudu. Öğrencileri dinleyen diğer misafirler ise alkış tutarak öğrencileri destekledi.

‘ÇOK İSTEDİĞİMİZ BİR GEZİYDİ’

Nazilli Menderes Anadolu Lisesi Okul Öğrenci Meclisi Başkanı Hüseyin Kuyucaklıoğlu, “Geçen sene Kısa Film ve Fotoğrafçılık Kulübü Başkanı olarak çok istediğim fotoğraf gezisini düzenleyememiştik. Bu yıl ise başta okul müdürümüz Mehmet Atay ve Kısa Film ve Fotoğrafçılık Kulübü Öğretmenimiz Altan Yalçınkara sayesinde bu gezimizi gerçekleştirdik. Geziye katılan tüm öğrenciler, asıl amaçlarının fotoğraf çekmek olduğunu da biliyorlardı. Herkes de güzel kareler yakaladı. Şimdi ise yarışma düzenleyeceğiz” dedi. 

HAYATA HAZIR GENÇLER

Nazilli Menderes Anadolu Lisesi Okul Müdürü Mehmet Atay, “Nazilli Menderes Anadolu Lisesi olarak amacımız sadece akademik alanda başarılı gençler yetiştirmek değildir. Bunu yaparken aynı zamanda hayata hazır, kendini gerçekleştirebilen bireyler yetiştirmeye çalışıyoruz. Bu amaçla kurulan kulüplerden biri olan fotoğrafçılık kulübünün danışman öğretmeni ve öğrencilerimizi yapmış oldukları bu gezi dolayısıyla kutluyorum” dedi. Gezi ilçe merkezinde pide yenilmesi ve Kahvederesinin gezilmesi ile son buldu.