Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) öğrencileri Sefa Oruk, Can Demir ve Batuhan Kartal, geçtiğimiz hafta mesaj yoluyla ulaştıkları Başkan Özcan'ı iftara davet etti. Davete icabet eden Özcan, Yıldıztepe Mahallesindeki öğrencilerin kaldığı eve konuk oldu. Pidesini alarak öğrenci evine giden Özcan, kendisine ikram edilen yemeklerle orucunu açtı. Davetleri geri çevrilmeyen öğrenciler büyük memnuniyet yaşadı.

“İYİ Kİ VARSINIZ”

Başkan Kürşat Engin Özcan, öğrencilerin taleplerini önemsediğini ve kendilerine gönlünü açan herkesin yanında olmaya devam edeceklerini dile getirdi. Özcan, “Bundan bir hafta önce üniversiteli Sefa kardeşim sosyal medyadan iftarı beraber yapalım demişti. Bu akşam nasip oldu. Pideler benden, yemekler onlardan. Allah kabul etsin. Bize gönlünü açan herkesin yanında olmaya devam edeceğiz. Sizleri tanıdığıma çok mutlu oldum gençler, iyi ki varsınız” şeklinde konuştu.

MESAJLA DAVET ETTİLER

Öte yandan ADÜ’de okuyan Sefa Oruk ve arkadaşları Başkan Özcan’a, “Başkanım iyi geceler. Burada üniversite okuyoruz. Arkadaşlarımla birlikte bir akşam iftara davet etmek istiyoruz. Siz değerli başkanımız lütfen bizi kırmayın. Zaten komşuyuz, gelirken pideyi de siz getirir misiniz?” mesajı göndermişti. Başkan Özcan da, “Sevinirim kardeşim. Gününü planlayalım. Uygun bir akşam iftar ya da sahur yapalım sizlerle. Telefon numaranı gönderebilirsen arkadaşlarımız iletişime geçsin zamanlama için. Selamlar, saygılar” yanıtını vermişti.