Didim Belediyesi ile Didim Tenis Akademisi işbirliğiyle 18-21 Ekim tarihleri arasında düzenlenen tenis akademi kampı sona erdi. Milli tenisçi Çağla Büyükakçay’ın da katıldığı akademi Didim Aquasis Otel’de gerçekleştirildi. 3 günlük kampın son gününde minik tenisçiler ve aileleriyle bir araya gelen Başkan Atabay’a Başkan yardımcıları Ahmet Yılmaz ve Salih Bankoğlu, meclis üyesi Ali Çağlar eşlik etti. 
Kapanış etkinliğinde tenisçilere seslenen Başkan Atabay “3 günlük kamptan faydalandığınızı düşünüyorum. Burada tenis kulübünün ve otelin yaptığı katkılar önemli; bir daha ki sefere farklı şeyler göreceksiniz. Bizde tenisi sevdik. Otel sahibimiz Kadir bey’den söz aldık ve 4 tane daha kort yapacak ve gelecek sezona yetiştirecek. Burada bu kadar tenisçiyi ağırlamaktan mutluyuz. Buna destek olan ailelere de teşekkür ediyorum.”dedi.
Didim Tenis Akademisi kurucusu Seyhan Heb ise Didim’de tenis sporunun gelişmesi ve ilerlemesi noktasında çalıştıklarını belirterek, katkı sunan ve destek olan Didim belediye Başkanı A. Deniz Atabay, Otel sahibi Kadir Karakaya’ya ve belediye yönetimine teşekkür etti. Konuşmaların ardından kampa katılan sporculara Başkan Atabay ve beraberindekiler hediye çantalarını dağıttı ve ardından hatıra fotoğrafı çektirildi.