Herkesin takdirini kazanan gençleri makamında kabul eden Nazilli Kaymakamı İbrahim Küçük, duyarlılıklarından dolayı gençleri ödüllendirdi. SAAT HEDİYE ETTİ Nazillili 4 lise öğrencisi, 13 Mart Çarşamba günü Altıntaş Mahallesi'nde bir iş yerinin tabelasına dolanan Türk bayrağını düzeltti. Omuz omuza vererek süpürge yardımıyla bayrağı düzelten Atatürk Anadolu Lisesi öğrencisi Alihan Atmaca (18), İsmail Dalfidan (18), Mehmet Akif Ersoy Lisesi öğrencisi Yunus Emre Turgut (17) ile Endüstri Meslek Lisesi öğrencisi Halit Gönel’i (16) bu örnek haraketlerinden dolayı Nazilli Kaymakamı İbrahim Küçük, makamında ağırladı. Gençleri tek tek öperek teşekkür eden Kaymakam Küçük, 4 arkadaşa saat hediye etti.

"GENÇLERE İNANIYOR VE GÜVENİYORUZ"

Gençlere inandığını ve güvendiği söyleyen Küçük, "Gençler toplumsal duyarlılık gösterdiler. Arkadaşlarımız rahatsız edici bir durumu düzelttiler ve ben de bunu görür görmez onları takdir etmek istedim. Buna vesile olan gazeteci arkadaşlarımıza da teşekkür ediyorum. Bundan sonra da bu tarz örnekler sergilemeye devam etmenizi istiyorum. Bu bayrak hepimizin. Gençlere de inanıyor ve güveniyoruz" ifadelerini kullandı.

OMUZ OMUZA VERDİLER

Bayrağın olumsuz halini ilk fark eden öğrenci Alihan Atmaca, birbirlerinin omzuna çıkarak bayrağı düzelttiklerini belirtti. Atmaca, "Bayrağın ters döndüğünü gördüm. O hali içimize sinmedi. Birbirimizin omzuna çıkarak düzeltmeye çalıştık. Başarılı olmayınca esnaftan aldığımız süpürgeyle bayrağı düzelttik. Atalarımızın kan ve canlarını feda ettiği şanlı bayrağımızın dolanmış bir şekilde durmasını istemedik" şeklinde konuştu.