Mahalle sakinleri Ümmet Akın'ı davul zurna ile karşıladı. Efeler Belediye Başkan Adayı Ümmet Akın'a, AK Parti Efeler İlçe Başkanı Çağtay Gülaştı ve yönetimi, MHP Efeler İlçe Başkanı Ahmet Baskın ve yönetimi ile Belediye Meclis üyesi adayları eşlik etti.

"MAKAM KAPISINI 1 NİSAN'DA SÖKECEĞİZ"

Ilıcabaşı Mahallesi'nde konuşan Cumhur İttifakı Efeler Belediye Başkan Adayı Ümmet Akın, "Bizleri çoşkulu ve sıcak karşılamanızdan dolayı çok teşekkür ediyoruz. Allah nasip ederse 1 Nisan'dan itibaren hizmetlerimize bir an önce başlayarak ilk olarak Ilıcabaşı Mahallemizi Roman turizm merkezine dönüştüreceğiz. Efeler ilçemizde istihdam sağlayarak işsizlik sorununu da ortadan kaldırmayı hedefliyoruz. 31 Mart akşamı Cumhur İttifakı'nın zafere ulaşacağından ve sizlerin bizlere verecek olduğunuz desteklerinizden hiç şüphemiz yok. Belediye makamının kesinlikle Germencik ilçemizde olduğu gibi kapısı olmayacak, kapıyı 1 Nisan'dan itibaren birlikte sökeceğiz. Sizleri 1 Nisan'da belediyeye çay ve kahve içmeye bekliyorum" dedi.

“SİZLERE GÜVENİMİZ SONSUZ”

Desteklerinin Cumhur İttifakı'ndan yana olduğunu söyleyen Ilıcabaşı Mahallesi sakinleri ise, “Sizlere güvenimiz sonsuz, inşallah mahallemiz sizin gibi tecrübeli belediye başkanı ve güçlü kadronuz ile güzel günler görecek. Allah yar ve yardımcınız olsun” dediler. Ümmet Akın'a sevgi selinde bulunan Ilıcabaşlı Mahallesi sakinleri, Başkan Adayı Akın ile birlikte davul zurna eşliğinde roman havası oynayıp bol bol fotoğraf çektirdiler.