Nazilli’de Fikr-i Asım ‘Fikir ve Düşünce Derneği’ tarafından Nazilli Belediyesi Katlı otoparkında 3 bin kişilik iftar yemeği düzenlendi. Beşeylül Ortaokulu bahçesinde yapılacak olan yemek yağmur nedeniyle Belediye katılı otoparkında yapıldı. 
Fikr-i Asım Fikir ve Düşünce Derneği Nazilli ilçe Başkanlığı tarafından, Nazilli Belediyesi katlı otopark altında, geniş bir katılımla iftar yemeği gerçekleştirildi. İftar yemeğine AK Parti Aydın eski milletvekili Gültekin Kılınç, Fikr-i Asım Fikir ve Düşünce Derneği Genel Başkanı Hasan Türksel, Aymelek Derneği Başkanı Yurdagül Altınbaş ve çok sayıda vatandaş katıldı.  

“AYRI BİR MUTLULUK DUYUYORUZ”

Yemek sonunda bir açıklama yapan Fikr-i Asım Derneği Nazilli ilçe Teşkilatı Başkanı Murat Altunkaya, “İdrak ettiğimiz ramazan ayında Derneğimiz tarafından Nazilli Belediyesi Katlı otoparkında 3 bin vatandaşımıza iftar yemeği verildi. İlçe teşkilatımızın düzenlediği programda Külliye Camisi imamı Ahmet Aybar ile Ankara Ego Cami imamı hocalarımız Kuran-ı Kerim ziyafeti, kasideler ve şiirlerle bizlerle birlikte oldular. Fikri Asım Derneği Nazilli Teşkilatı olarak düzenlemiş olduğumuz iftar yemeğimize herkesin sahiplenmesi bizleri hem çok sevindirmiş hem de onure etmiştir. Ayrıca davetlilerimiz ve Genel Başkanımız Hasan Türksel birlikte derneğimiz ile ilgili olarak fikir alışverişinde bulunma imkanı bulduğumuz için de ayrı bir mutluluk duyuyoruz” ifadelerini kullandı.