Her geçen gün gelişen kentleşme potansiyeli, tarım ve tarım sanayisindeki gücü, önemli turizm merkezlerine sahip bölgelere geçiş yolu üzerinde olması özelliklerinin yanı sıra kentin gelecek potansiyeli ve dinamizmini yansıtan, öncü belediyecilik hizmetleri ile örnek olmayı hedefleyen yönetim anlayışını yansıtacak ve Germencik Belediyesi kurum kimliğinde kullanılacak özgün bir logo için yarışma düzenlediklerini açıklayan Başkan Öndeş, "Böylece belediyemizin kurumsal kimliğini yenileyeceğiz" dedi. Nasıl bir logo beklediklerini anlatan Öndeş, “Germencik’imize uygun yaratıcı ve ileri dönük tarım sanayisindeki değerlerini ortaya koyacak ve turizm yönüne vurgu yapacak aynı zamanda akılda kalıcılık oranı yüksek logo tasarımları bekliyoruz” diye konuştu.

SON GÜN 25 HAZİRAN

Yarışmaya katılmak isteyenler, hazırladıkları logoları 25 Haziran Salı günü mesai saati bitimine kadar Germencik Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Basın ve Halkla İlişkiler Birimi'ne bizzat teslim edecek veya belediyenin [email protected] elektronik posta adresine gönderecek.

TÜM TASARIMCILAR KATILABİLECEK

Yaş sınırının olmadığı, profesyonel veya amatör tüm grafik tasarımcılarının katılabileceği yarışmada logolar 'yaratıcılık', 'özgünlük', 'uygulamadaki başarı' ve 'markaya kattığı değer' gibi kriterlere göre değerlendirilecek. Birinci seçilen logonun sahibine 2 bin TL para ödülü verilecek.