Aydın'da istifalarla yönetimi düşen Mimarlar Odası Aydın Temsilciliği, olağanüstü kongreye gitti. Efeler'deki temsilcilik hizmet binasında gerçekleştirilen kongrede seçime çarşaf liste ile gidildi. Seçimde Cemre Şahin Kazıcı başkanlığındaki liste ile Semih Çepehan'ın ilk sırada bulunduğu liste yarışırken, Ahmet Ulucaoğlu da yönetime bağımsız olarak adaylığını koydu. 89 üyenin sandık başına gittiği seçimde 50 oy alan Kazıcı, kısa süre önce istifa ettiği başkanlık görevine yeniden seçildi. Çepehan 33 oy alırken, Ulucaoğlu da 7 oy aldı.

YÖNETİM KURULU

Kazıcı'nın listesinden Yönetim Kurulu'na Tuncer Saray, Erol Kevran, Selda Arslan Ünübol ve Sevgi Başarı asil üye, Osman Yılmaz, Savaşkan Yılmaz, Seyfettin Ertuğrul, Nazlı Ceren Öztürk ve Dilara Dikmen de yedek üye olarak girdi.

TEŞEKKÜR ETTİ

Seçime katılımın yüksek olduğunu belirten Kazıcı; "Mimarlığa ve mimarlara yakışan çok güzel bir seçim geçirdik. Seçimler demokrasi ortamıdır. Aday olan ve seçime katılan tüm meslektaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Yeni dönemde daha fazla çalışacağız. Tüm üyelerimizi odamıza dahil etmek istiyoruz. Kent ve kentli adına daha fazla söylemler geliştireceğiz. Yaptığımız seçimin meslektaşlarımıza ve kentimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyoruz" dedi.