Her yıl olduğu gibi bu yıl da Söke Belediyesi'nin öncülüğünde, eski zirai depoları olarak bilinen Lima Restaurant bahçesinde gerçekleştirilen toplu iftar yemeğine bu yıl da vatandaşların ilgisi sürüyor. Cuma günü Söke Ticaret Odası ev sahipliğinde düzenlenen iftar yemeğine, Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel, Söke Ticaret Odası Başkanı Haluk Kutlay, Söke Ticaret Odası Meclis Başkanı Veysel Kara ve vatandaşların katıldığı iftar yemeğine Sökeli vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi. Ticaret Odası Başkanı Haluk Kutlay ve Meclis Başkanı Veysel Kara, yaklaşık bin kişinin katıldığı iftarda ilk kepçeleri doldururken Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel, toplu iftar yemeğine destek olan kuruluşlara ve hayırseverlere teşekkür etti.

BİRLİK VE BERABERLİK SAĞLANIYOR

Ticaret Odası olarak her yıl toplu iftar yemekleri vermeye çalıştıklarını ifade eden Ticaret Odası Meclis Başkanı Veysel Kara; "Oda olarak bu iftar yemeklerine devamlı katılıyoruz. Önemli olan mübarek Ramazan ayında Söke halkımıza iftar yemeğine ortak olmak, birlik ve beraberlik içerisinde olmak. Söke Belediyesi tarafından düzenlenen iftar yemekleri içinse, görüldüğü gibi vatandaşlarımızın mutluluklarına ortak olmaya gayret gösteriyoruz. İlçemizde demek ki vatandaşlarımızın ihtiyaçları var. Burada ki kalabalıktan bunu anlıyoruz. Emeği geçen herkese teşekkürlerimiz sunuyorum" dedi.

"İHTİYAÇLARI BİLİYORUZ"

Söke Belediyesi'nin ramazan ayı boyunca vermiş olduğu iftar yemeklerinin geleneksel hale geldiğini hatırlatan Ticaret Odası Başkanı Haluk Kutlay; "Bu akşam verilen iftar yemeğine bizler Ticaret Odası olarak her yıl olduğu gibi bu yılda bizlerde destek oluyoruz. Sökeli hemşehrilerimizin de ihtiyaçları olduğunu biliyoruz. Emeği geçen herkese ve katılan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

"SÖKELİLER DAHA İYİSİNE LAYIK"

Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel de; ’Her yıl ramazan ayı boyunca bu iftar yemekleri düzenleniyor. Bu yılda bizlere nasip oldu. Duyarlı Sökeli vatandaşlarımız bu iftar yemeklerimize duyarlılık gösteriyorlar. Ben kendilerine katılımlarından dolayı teşekkürlerimi iletiyorum. Bizler bu hizmeti vermekten mutluluk duyduğumuz gibi katılan vatandaşlarımızda mutluluk duyuyor. Sökeliler bunların daha iyilerine layık, ben ramazan ayının hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum" şeklinde konuştu.