Başkan Özcan, şehrin kalbi niteliğindeki Uzun Çarşı’da yapılacak yenileme çalışması ve Şehit Mustafa Akdağ Parkı içinde bulunan eski İnci Yaşam Satış Ofisi için yapılan anket çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Özcan, çadırdaki anketleri dolduran vatandaşlarla da sohbet ederken, yapılması planlanan projeler hakkından karşılıklı fikir alışverişinde bulundu. İlk olarak Nazilli Belediye Meydanı'ndaki anket çadırını ziyaret eden Özcan, burada gerekli bilgileri aldıktan sonra kendi oyunu kullanmak üzere Uzun Çarşı içindeki anket çadırına gitti. Burada ekibiyle birlikte ankete katılan Özcan, çalışma hakkında görüşlerini bildirdi.

“HER TÜRLÜ ÖNERİYE AÇIĞIZ”

Yapılacak çalışmalar hakkında vatandaşlara danıştıklarını ifade eden Başkan Kürşat Engin Özcan, “Seçim döneminde ve sonrasında ilçemizi bütün paydaşlarımızla yöneteceğiz demiştik. Bu sözümüzü yerine getirmenin ekipçe mutluluğunu yaşıyoruz. Vatandaşlarımızın fikirlerini, isteklerini soruyoruz. Her türlü öneriye açığız. Yaptığımız anket çalışmasının sonuçlarını herkesle paylaşacağız. Vatandaşlarımız yasalar ölçeğinde ne istiyorsa bunları yapmaya çalışacağız. Oy kullanma noktalarına bütün vatandaşlarımızı bekliyoruz” dedi.

"İMAR AFFINA SOKMUŞLAR"

Şehit Mustafa Akdağ Parkı’nda bulunan İnci Yaşam satış ofisinin başından beri tartışmaya açık olduğunu dile getiren Başkan Özcan, “Orayı biz yeniden tartışmaya açmadık. Hukuki zemini farklı, teknik boyutu farklı bir durum var. Biz de vatandaşımıza soruyoruz. Yasal değilse yıkmanız gerekiyor tabi ki ama bizden önceki yönetim burayı imar affına sokmuş ve ruhsatlandırmışlar” şeklinde konuştu.

“ANKETLE BİR OLAY YASALLAŞTIRILAMAZ”

Bir basın mensubunun bir önceki dönem CHP’li Meclis Üyesi Atilla Talay’ın söz konusu anketle yapılan yanlışın yasallaştırıldığı yönündeki açıklamalarını sorması üzerine Özcan, “Anketlerle yasallaşması gibi bir durum yok. Biz sadece halkımızın ne düşündüğünü öğrenmek istiyoruz. Halkımızın fikrine saygılı olduğumuz için bu uygulamayı yapıyoruz. Böyle bir zihniyetin mensubu olmadık asla” ifadelerini kullandı.