Efeler’in en güzel, en nezih mahallelerinden birisi olarak gösterilen Adnan Menderes Mahallesi’nde 31 Mart Yerel Seçimleri öncesinde heyecan giderek artıyor. Mahallenin 4 mevcut muhtar adayından birisi olan ve 2014 yerel seçimlerinde mevcut muhtar Sedat Uygun’a 28 oyla kaybeden Usta, bu kez seçimlerde galip gelen taraf olacaklarını belirtirken, mahallesine güvendiğini açıkladı.

“MAHALLEMİZ HEPİMİZİN”

31 Mart seçimlerinde göreve geldiklerinden itibaren Adnan Menderes Mahallesine hizmet akıtacaklarını ifade eden Usta, “Mahallemiz hepimizin, daha iyi, daha sağlıklı bir ortamda yaşamak için sizlerin talepleri bizlerin hizmetleri olsun” diye konuştu.

"MOBESE ŞART"

Muhtarlık seçimleri için çalışmalarını hızlandıran ve mahallelilerle bir araya gelen Leyla Usta, vaatlerini de bir bir aktarmaya devam ediyor. Mahalleye Mobil Elektronik Sistem Entegrasyonu (MOBESE) çalışması yapılmasının şart olduğunu dile getiren Usta, “Belediye sorumluluğunda olan sokaklarımızın döşeme taşları zarar görmüş olup yapılması ve sağlıklı kullanıma elverişli olması için gerekli işlemlerin yapılması, mahallemizde bazı sokaklarda park yeri ve site girişlerinin eksikliklerinin giderilmesi, park sorunlarının çözümlenmesi gibi mahallemizde cadde ve sokaklarda araçların, yayaların güvenliğini tehdit eden ve kullanım alanını daraltan ağır vasıta araçlar ile ilgili çözüm üretilmesi gerekiyor” dedi.

"TOPLU TAŞIMA SIKINTISI YAŞIYORUZ"

Adnan Menderes Mahallesi’nde toplu taşıma aracı sıkıntısı yaşandığını söyleyen Usta, “Mahallemizde eksikliği hissedilen bölgelerdeki toplu taşıma araçlarının güzergahları ile ilgili çalışmalar yapılması ve dezenformasyona uğramış yaya yolu kaldırımlarının mahallemiz sakinlerinin, çocuklarımızın, gençlerimizin, yaşlılarımızın ve engelli vatandaşlarımızın kullanımına uygun olarak yenileyeceğiz” ifadelerini kullandı.

"OKULLARIN KAPASİTESİNİ ARTTIRMAYA ÇALIŞACAĞIZ"

Adnan Menderes Mahallesinin nüfusunun artmasıyla birlikte öğrenci sayısının da arttığını kaydeden Muhtar Adayı Usta, şunları kaydetti: “Nüfus yoğunluğu hızla artan mahallemizde bulunan ilköğretim okulu sayısının ya da kapasitesinin artırılması ile ilgili görüşmeler yapılması ve mahallemizde ihtiyaç görülen caddelerin asfalt döşenmesi çalışmalarının yapılması gibi özellikle yağışlı günlerde ve soğuk havalarda eksikliği büyük derecede hissedilen üzeri kapalı korumalı durakların yapılmasını belediyemizle görüşerek yaptırılmasını sağlayacağız.”