Nazilli Belediyesi tarafından tarihinde ilk defa kurulan bayan güreş takımı kısa zamanda gittiği ilk turnuvasında madalyalarla Nazilli’ye dönmesi büyük sevince neden oldu.
Nazilli Belediyesi tarafından ilk defa kurulan bayan güreş takımı 14-16 Mayıs tarihleri arasında Antalya Kemer’de düzenlenen  11-13 Yaş Minik Bayanlar Türkiye Şampiyonasından madalyayla dönerek büyük başarı gösterdi. Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ın destekleriyle Yaklaşık 1 ay önce kurulan takım ilk katıldığı turnuvada 44 kilogram Feride Teyfur Türkiye 3.'sü olarak bronz madalya almaya hak kazandı. Ayrıca 34 kilogram Pelin Özdemir Türkiye 9.'su, 32 kilogramda Ekin Sürücü Türkiye 10.'su, 52 kilogramda Nazar Yılmaz Türkiye 9.'su olarak büyük başarı kazandı.   Ayrıca Antalya’da 16-19 Mayıs tarihlerinde 11-13 Mayıs tarihlerinde erkekler arasında yapılan karşılaşmalarda  75-90 Mücahit Uysal Türkiye 3. olma başarını gösterdi.

DESTEK OLANLARA TEŞEKKÜR ETTİ

Yeni kurulan bir takım için çok iyi bir başarı gösterdiklerini ifade eden Nazilli Belediyesi güreş antrenörü Soner Erdoğan, “Çocuklarımız büyük başarıya imza atmıştır. Antalya’da yapılan turnuvalara kızlarda yaklaşık 350 sporcu, erkeklerde ise yaklaşık 700 sporcu katıldı. Aslında bu yeni kurulan bir takım için bu kadar sporcunun arasından büyük bir başarıdır. Takımın kurulmasında desteklerini hiç esirgemeyen Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’a, Nazilli Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü ilçe Güven Eker’e ve il müdürümüz Bekir Çeker’e teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.