Karış karış tüm Türkiye’yi dolaşan Kanal 7 ekranlarının ilgiyle takip edilen programı Bahar Kapıda ekibi, bu haftaki programında Nazilli’yi ele aldı. Kültürel zenginliği ve köklü tarihiyle herkesi kendine hayran bırakan ülkemizin dört bir yanını gezip gören Bahar Gelir ve ekibi, ilçede patlıcan oyma işine, bir düğüne misafir oldu.

PATLICAN OYAN KADINLARA MİSAFİR OLDU


Bahar Kapıda ekibi, ilk olarak Nazilli'nin meşhur patlıcan tarlalarına gitti. Renkli kişiliği ve kendine has tavırlarıyla herkesin sevgisini kazanan Bahar Gelir, burada 77 yaşındaki bir teyzeyle patlıcan oymaya başladı. İlerlemiş yaşına rağmen patlıcan oyup kurutan teyzenin hikayesini dinleyen Bahar Gelir, gözyaşlarına hakim olamadı. İncir tarlasına giderek incir topladı.

GELİR, NAZİLLİ DÜĞÜNÜNE KATILDI


Hüznüyle, sevinciyle tüm samimiyetini gözler önüne seren Bahar Gelir, daha sonra bir düğüne katıldı. Damat tıraşından düğün yemeğine kadar her şeyle ilgilenen Bahar Gelir, ilginç düğün gelenekleri karşısında şaşkınlığını gizleyemedi.
Son olarak Nazilli sıcağını ilginç bir yöntemle ölçmek isteyen Bahar Gelir, asfalta yumurta kırarak pişmesini sabırla bekledi.