Aynı zamanda AK Parti Efeler İlçe Başkan Vekili olan iş insanı Ramazan Subaşı, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısı ile açıklama yaptı. 15 Temmuz’un milli iradenin hiçbir baskıya boyun eğmeyeceğinin ilan edildiği kutlu bir zafer günü olduğunu belirten Subaşı, darbe girişiminin altıncı yıl dönümü olduğunu hatırlatarak, “Bir yandan bağımsızlığından ödün vermeyen milletimizin destansı mücadelesinin ve zaferinin sevincini yaşıyoruz. Diğer yandan da bu hain kalkışmaya karşı verdiğimiz mücadelede kaybettiğimiz vatandaşlarımızın hüznünü yürekten hissediyoruz” dedi.

“KAHRAMANCA BİR DURUŞUN NASIL OLACAĞINI GÖSTERMİŞTİR”


Kahramanca verilen bir mücadeleyle demokrasi tarihine geçen bir zafer elde edildiğini dile getiren Subaşı, “Bu zafer, şehit ve gazilerimiz başta olmak üzere genci ve yaşlısıyla tüm milletimizin sonsuz vatan sevgisi, bağımsızlık aşkı ve üstün cesareti ile elde edilmiştir. 15 Temmuz gecesi milletimiz, tüm dünyayı kendisine hayran bırakarak, demokrasi ve bağımsızlık yolunda kahramanca bir duruşun nasıl olacağını, Türk’ün istiklaline ve istikbaline göz dikenlerin nasıl bir karşılık bulacağını büyük bir kararlılıkla göstermiştir” ifadelerini kullandı.

TEŞEKKÜR ETTİ


FETÖ’nün 15 Temmuz 2016'da yaptığı hain darbe girişimi ile ülkenin ve milletin geleceğine kast ettiğini kaydeden Subaşı, darbe girişimine karşı canını hiçe sayarak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde vatan ve milletin istiklali için meydanlara koşan, karanlık bir geceyi aydınlık bir sabahla sonlandıran kahraman şehitlere, gazilere ve milletine sonsuz teşekkür ettiğini dile getirdi. Subaşı, tüm şehitleri rahmetle, gazileri de minnetle andığını sözlerine ekledi.