Kuşadası Galatasaray Taraftarlar Derneği Başkanı Barış Şalbaş, yönetim Kurulu ve üyeler, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek’i çiçeklerle ve alkışlarla karşıladı. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek’İn ziyaretine, Galatasaraylı Kuşadası Kaymakamı İbrahim Keklik, Kuşadası Başsavcısı Cem Koray Eryılmaz, Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel’de katıldı. Kuşadası Galatasaray Taraftarlar Derneği Başkanı Barış Şalbaş tarafından Galatasaray Başkanı Dursun Özbek’e plaket verildi ve toplu fotoğraf çekimleri gerçekleşti. Özbek, Galatasaraylı minik taraftarların formalarını ve atkılarını imzaladı.

Galatasaray Spor Kulubu Baskani Kusadasinda 481488 C0Efe4B2083D46C60592C4D919Be894B

Kuşadası Galatasaray Taraftarlar Derneği Başkanı Barış Şalbaş, Başkan Özbek’i, Kuşadası Galatasaray Derneği’nde ağırladıkları için çok mutlu olduklarını belirterek, ‘Başkanımızın bizlere gerçekleştirdiği ziyaretinde emeği geçen herkese derneğimiz adına teşekkür etmek istiyorum’ dedi. Dernek Başkanı Şalbaş, konuşmasının devamında 2007 yılında kurulan Kuşadası Galatasaraylılar Derneği hakkında bilgi paylaşımında bulundu.
Organizasyonda konuşan, Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel ise bugün burada bir arada olmaktan ötürü çok mutlu olduklarını belirterek, ‘Kuşadası Kaymakamımız İbrahim Keklik ve ben çok sıkı Galatasaylıyız. Dolayısı ile Galatasaraylılar olarak Kuşadası’na çökmüş durumdayız. Başkanımıza, Kuşadası’na gelerek bizlerle olduğu için teşekkür ederim’ dedi.

Galatasaray Spor Kulubu Baskani Kusadasinda 481488 Ce5955Cb71492Aa1C179538Aaf9Bfbe5

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek’de, Kuşadası’nda olmaktan dolayı mutlu olduğunu belirterek, ‘Galatarasay’da bu benim 3. dönem başkanlığım. Daha önce yaptığımız başkanlıklarımızdan da baya tecrübe edindik. Geçmişte yaptığımız hataları tekrar etmemek üzere geçtiğim dönemde aslında güzel bir sezon geçirdik. 23.’ncü ve 24.’ncü şampiyonluklar geldi.Bu seneki hedefimiz 25.’nci şampiyonluk. Biz yönetim kurulu olarak çalışıyoruz, görevlerimizi seve seve yerine getiriyoruz ancak sizin desteğiniz eksik olduğu zaman bizim başarılı olmamız mümkün değil. Hem taraftar hem de genel kurul üyesi olarak bizlere bu güne kadar destek veren herkese çok teşekkür ederim. Bütün bu başarılar sizlerin sayesinde meydana gelmiştir. Öncelikli amacımız Galatasarayımızı finansal olarak en iyi hale getirmek zaten ondan sonra başarılar gelmeye devam edecekti.

Galatasaray Spor Kulubu Baskani Kusadasinda 481488 5A34Cebacaa41B0487A665040C443111

TORUNLARIMA BIRAKACAĞIM EN ÖNEMLİ ŞEY GALATASARAY SEVDAMDIR

Florya’dan çıktık ve Kemerburgaz’da yeni bir tesise geçiyoruz. Yeni sezonu bu yeni tesisimizde açacağız. Çok modern bir tesis haline getirdik. Bizim bu seneki şampiyonluğumuz son derece önemli. Bu konuda çekişme var ve bu çekişmeler basına, vatandaşa kısacası her yere yansıyor. Biz çekişmeden ziyade kendi işimize bakmak istiyoruz. Bu manada da çekişmenin bir tarafı olmak istemiyoruz. Bizim yapmak istediğimiz Türk sporuna bir fayda sağlamak ve Galatasaray’ı layık olduğu seviyeye çıkartmaktır. İnşallah önümüzdeki sezona başladığımız zaman hem finansal hem de takım itibari ile daha farklı bir Galatasaray’ı sizlere göstermeye çalışacağız.Ben sizlerin sevincini gördüğüm zaman inanın hayatımın en mutlu günlerini yaşıyorum. Bugün buradaki karşılamanız ve herkesin yüzündeki gülümseme beni fazlası ile mutlu etti. Herkesin aile hayatı ya da iş hayatı var. Herkes gelecek nesillere bir şeyler bırakıyor. Bu noktada ben de torunlarıma ve gelecek nesillere bırakacağım en önemli şey Galatasaray’a yaptığım hizmet ve Galatasaray başkanlığımdır.

Galatasaray Spor Kulubu Baskani Kusadasinda 481488 44D5C45501441Ed691A804D2F48Cd2B6-1

GALATASARAY BU GÜNLERE SİZLER SAYESİNDE GELMİŞTİR

Deprem zamanı, depremde hasar gören kentleri ziyarete gittik. Depremden 6-7 gün sonra da ben gittim. Deprem bölgesinde, üzerine Galatasaray formalarını giymiş küçücük çocuklar yanıma geldiler ve boynuma sarıldılar. Anasını babasını kaybetmiş çocuklar.Bu olay beni bir yandan üzmüş diğer yandan da çok fazla mutlu etmişti. Bizim yaptığımız görevin ne değerli olduğunu o kentlerde bir kez daha anladım. Galatasaray bu günlerde geldiyse sadece sizler sayesinde gelmiştir.

Muhabir: AYLİN ESER