Türkiye genelinde sosyal medya üzerinden gerçekleştirilen ve Eurovision Şarkı Yarışması’na olan ilgiyi ölçmek amacıyla yapılan geniş çaplı ankette, Aydın dahil olmak üzere 8 il, İsviçre’ye en çok oyu verdi.

TÜRKIYE'NIN EUROVISION MACERASI VE GEÇMIŞ BAŞARILARI

Türkiye, 2013 yılından beri Eurovision Şarkı Yarışması’na katılmamakta. Türkiye’nin Eurovision’dan çekilme kararı, çeşitli nedenlerle alınmış olsa da, Türk halkının yarışmaya olan ilgisi devam ediyor. ürkiye'nin Eurovision tarihindeki en büyük başarısı, 2003 yılında Sertab Erener’in “Everyway That I Can” adlı şarkısıyla elde ettiği birincilik olmuştur.

Mamlogfx Ebu

EUROVISION 2024’ÜN FİNALİ

Eurovision 2024, 11 Mayıs Cumartesi günü İsveç'te gerçekleştirilecek büyük finalle Avrupa'nın dört bir yanından müzikseverleri bir araya getirecek. Yarışma, her yıl olduğu gibi bu yıl da renkli sahne performansları ve kültürlerarası etkileşim sunarak izleyicilere unutulmaz anlar yaşatacak.

Aydem Duyurdu. Sultanhisar elektrik kesintisi 08 Mayıs 2024 Kesinti yapılacak mahallelerin tam listesi Aydem Duyurdu. Sultanhisar elektrik kesintisi 08 Mayıs 2024 Kesinti yapılacak mahallelerin tam listesi

Muhabir: ÖMER ARAZ