Didim Belediyesi, 19 Mayıs’ta kortej ve konser düzenledi Didim Belediyesi, 19 Mayıs’ta kortej ve konser düzenledi
Nazilli’de aktif şekilde yaptığı etkinlikler ve sosyal sorumluluk projeleriyle adlarından sıkça söz ettiren Nazilli Kadınları Facebook Grubu çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. İlçede beş yıldır faaliyet gösteren emek pazarının günü değişti. Şehit Mustafa Akdağ Parkı’nda her Çarşamba kurulan emek pazarı bundan böyle Perşembe günleri kurulacak. Nazilli Kadınları Facebook Grubu’nun organize ettiği pazar, grup üyesi kadınların el emeği göz nuru ürünlerini vatandaşların beğenisine sunduğu özel nitelikte bir pazar olarak devam edecek.

“DAHA ÇOK KİŞİYE ULAŞMAK İSTEDİK”

Grup yöneticilerinden Ayten Külcü havaların soğumasıyla birlikte Çarşamba günler insan sirkülasyonunun azalması sebebiyle pazarın gününü perşembeye aldıklarını söyledi. Külcü “Perşembe günü Nazilli’nin en büyük pazarı kuruluyor. Bu sebeple üyelerimizin emek pazarı da Perşembe günleri olsun ki daha çok vatandaşa ulaşabilsinler istedik” dedi.

Grup üyeleri Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’ı desteklerinden dolayı teşekkür ziyareti yaptı.nazillinin-kadinlari-dikkat-emek-pazarinin-gunu-degisti-438286-9cdd4f2ce6fe08f4c21934ce7793bf6c.jpeg