Türkiye’nin en yüksek katılımlı turnuvasında EA Tenis Akademisi ev sahibi olduğu organizasyonda göstermiş olduğu başarılı mücadeleyle kupa ve madalyalara ambargo koydu.
Aydın’ın tenisteki öncü markası olan EA (Engin Arslan) Tenis Akademisi, Türkiye Tenis Federasyonu (TTF) 8-9-10 Yaş Haftasonu Ulusal Turnuvası’na ev sahipliği yaptı. 4 gün süren turnuvaya başta Aydın olmak üzere Denizli, Muğla, İzmir, Uşak, Manisa, Balıkesir, Bursa ve Ankara gibi şehirlerden toplamda 154 sporcu katıldı.

Germencikli çocuklar, spor yapıyor Germencikli çocuklar, spor yapıyor

Ea Tenis Sporculari Madalyalari Topladi 476869 Cdfe334205Ba926D2F801Cbb7Fa2Bf14

İŞTE DERECE ELDE EDEN SPORCULAR


Turnuvada Aydınlı sporcular elde ettikleri başarılı sonuçların ardından izleyenler tarafından büyük övgü ve alkış aldılar. Sporculara kupa ve madalyalarını ise EA Tenis Akademisi Başantrenörü Engin Arslan takdim etti. Turnuvada derece elde eden başarılı sporcuların listesi şu şekilde sıralandı: “8 yaş turuncu top erkekler, Yekta Kemal Saygılı ikinci, Atlas Demirtaş dördüncü. 8 yaş turuncu top kadınlar, Güneş Şengün birinci, Zeynep Güzel Pekcan üçüncü.
9 yaş erkekler, Canku Alkan ikinci, Yekta Ömer Çelik dördüncü. 9 yaş kadınlar, Defne Başal üçüncü, Güneş özdağ üçüncü. 10 yaş kadınlar, Ecrin Teker dördüncü.”

Kaynak: HABER MERKEZİ