31 Mart yerel seçimlerine iki gün kala CHP Didim İlçe seçim ofisi önünde Onur Akın konseri düzenlendi. Konseri CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız, CHP Didim İlçe Başkan Aşkın Atlı, CHP Didim Belediye Başkan adayı Hatice Gençay, belediye meclis üyesi adayları ile binlerce Didim dinledi. Konser öncesinde alandaki binlerce vatandaşa seslenen Belediye Başkan Adayı Hatice Gençay, konserdeki kalabalığı inanılmaz olduğunu belirterek: “Bu alan bize 31 Martın sonuçlarını şimdiden belli etmiştir” ifadeleriyle seçim zaferini işaret etti.D İ D İ M C H P

"SONUÇLAR ŞİMDİDEN BELLİ OLMUŞTUR"
Gençay konuşmasında 31 Mart seçimlerinin önemine de değinerek: “Bugün alanlara sığmıyoruz. Bugün Didim'den Aydın'a, İstanbul'a ve Ankara'ya verdiğimiz en büyük selamdır. Bu selam sizler sayesindedir. Bu selam zaferin ayak sesidir.  Bu selamı yollayan siz değerli Didimli aileme yürekten teşekkür ediyorum. Bu alan bize 31 Mart'ın sonuçlarını şimdiden belli etmiştir. Seçim zaferimiz şimdiden kutlu olsun! Bugünden sonra yapacağımız tek şey sandıklarımıza sahip çıkmak ve disiplinli bir şekilde sonuçlarımızı resmi olarak almaktır. Ben inanıyorum ki seçim günü de bütün sandıklarımızın başında bizlere yakışır şekilde sonuçları alana kadar hepimiz görevimizi yapacağız" dedi. 

Didim Chpdeki Onur Akin Konserinde Secim Zaferine Isaret Edildi 457996 9Cea5Fd8F5E227E6Da0B39594Bb2Fdd1

"ÖZLEM ÇERÇİOĞLU’NU YENİDEN BAŞKAN YAPACAĞIZ" 
31 Mart seçimlerinin çağdaş ve demokratik Türk Milleti'nin Atatürk’ün Türkiye’sine sahip çıkma mücadelesi olduğunu kaydeden Gençay, “Her türlü ayak oyunlarına, tehditlere, şantajlara, baskı ve yalanlara karşı duran tarafını gelişimden yana değişimden yana adalet ve eşitlikten yana seçen Didim halkı 31 Mart’ta bu ceberrut sisteme, açlığa ve yoksulluğa büyük bir tokat atacaktır.  Bunlara 31 Mart'ta ilk tokatı atacak mıyız? Bunlara bu zulmün, eziyetin hesabını soracak mıyız? Bunlara Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün askerlerinin hala dimdik ayakta olduğunu gösterecek miyiz?  Biliyorum. Adım gibi biliyorum. Didim’de Hatice Gençay’ı Aydında Sayın  Özlem Çerçioğlu’nu yeniden başkan yapacağınızı biliyorum. Sandıkları patlatacağınızı biliyorum.  Bu seçim 2028'de hatta belki daha öncesinde Cumhuriyet Halk Partis'nin Türkiye’de iktidar olma seçimidir. Unutmayın! Didim'i birlikte yöneteceğiz! Didim’i birlikte geliştirip güzelleştireceğiz. Didim’de yaktığımız bu devrim ateşiyle Aydını ve tüm Türkiye’yi aydınlatacağız.” ifadelerini kullandı. 

Üreticilere “mücadele” çağrısı Üreticilere “mücadele” çağrısı

"DİDİM’E BİR KADIN VE ANNE ELİ DEĞECEK"
Konuşmanın ardından sahne alan özgün müziğin güçlü isimlerinden Onur Akın, Didim’i çok sevdiğini ve geçmişte bir çok konser verdiğini ifade ederek, Didim’e bir kadın ve bir anne elinin değeceğine inandığını ifade ederek, Hatice Gençay’a destek mesajını iletti. Ardından sahne alan Akın, dillerden düşmeyen şarkılarını alanı dolduran vatandaşlarla birlikte seslendirdi. Konserin sonunda Gençay, Onur Akın’a çiçek vererek teşekkür etti.

D İ D İ M C H P 2Didim Chpdeki Onur Akin Konserinde Secim Zaferine Isaret Edildi 457996 3623Ac100Bfc7433C6B21Fc61A060Df5

Muhabir: HÜSEYİN ÇALIŞKAN