Ramazan Bayramı tatili boyunca otoyolları 11,2 milyonun üzerinde araç kullanırken, Aydın-Denizli Otoyolu’nun trafiğe açık ikinci kesiminde ise 67 bin 116 araç geçişi oldu.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ramazan Bayramı tatili boyunca otoyolları 11,2 milyonun üzerinde aracın kullandığını belirtti.

DENİZLİ-AYDIN OTOYOLUNU KAÇ KİŞİ KULLANDI?

Bakan Uraloğlu, bitimine az kalan ve ikinci kısmı açık olan Aydın-Denizli Otoyolu ile igili istatistiği de paylaştı. Uraloğlu, “Aydın-Denizli Otoyolu’nun trafiğe açık ikinci kesiminden 67 bin 116 araç geçişi oldu. Bu bayramda özellikle Yap-işlet-Devret projelerimize yönelik talep, bu yatırımların ne kadar yerinde olduğunun da kanıtıdır. Vatandaşlarımız bu projelerimiz sayesinde hem güvenli hem de konforlu yolculuk yaparak sevdiklerine ulaştı” dedi.

Yıllar sonra eklendi! Kuyucak’ın tabelasında artık T.C var... Yıllar sonra eklendi! Kuyucak’ın tabelasında artık T.C var...

"ŞEHİRLERARASI OTOBÜS FİRMALARI 92 BİN 749 SEFER YAPTI"

Bakan Uraloğlu, yapılan yatırımlarla Türkiye’yi konforlu ve sürüş güvenliği yüksek yollar ile donattıklarını belirterek bayram tatili boyunca 3 milyon 283 bin 978 yolcunun biletli, milyonlarca vatandaşın da özel araçları ile seyahat ettiğini açıkladı. Uraloğlu, “Bayram tatili boyunca şehirler arası yolcu taşımacılığı yapan otobüs firmaları 92 bin 749 sefer yaptı ve milyonlarca insanımızı taşıdı. Denetimlerimiz sayesinde de vatandaşlarımız otobüslerde de rahat yolculuk yapabildi" dedi.
 

Muhabir: M.NAZLI ALTINAYAR